U Hrvatskoj frka zbog MC Stojana: Brane mu da održi nastup u Zagrebu, on se odmah oglasio

16.05.2022

14:22

0

Autor: Marija Mitić

Srpski pevač imao je zakazan nastup za 10. jun, u Muzeju za umetnost i obrt, međutim do njega izgleda neće doći

U Hrvatskoj frka zbog MC Stojana: Brane mu da održi nastup u Zagrebu, on se odmah oglasio
aerodorm_20032022_0038 - Copyright ATAImages/ A.A.

Iako nas je Hrvatska naširoko podržala na Evroviziji, kao i našu predstavnicu Konstraktu, čini se da nemaju lepo mišljenje o svim srpskim izvođačima. Naime, MC Stojan uveliko najavljuje svoj veliki nastup u Zagrebu, za 10. jun i to u Muzeju za umetnost i obrt, što se tamošnjoj upravi nimalo ne dopada, zbog čega je ispala velika frka.

Naime, kako kažu iz muzeja, ne postoje šanse da MC Stojan održi nastup u čuvenom muzeju gde su nastupali izvrsni umetnici, a obrazložili su i razloge.

- Bez brige, nema teoretske šanse za taj koncert. Već sam im jednom zabranio tako nešto, mislio sam da je ta priča gotova. Hvala što ste javili da se i dalje reklamiraju preko nas. To je nedopustivo i i podložno tužbi - rekao je upravnik MUO-a Miroslav Gašparović za 24sata.hr.

ATAImages/ Antonio Ahel
MC Stojan

Međutim, nastup koji je organizovan nije konkretno u rokovodstvu muzeja, budući da je reč o restoranu, pri muzeju, koji se daje u zakup. Ipak, upravniku MUO-a svejedno se ne sviđa ova ideja i isključiv je što se koncerta tiče.

- Tako nešto nije predviđeno ni ugovorom, ne može se za taj prostor naplaćivati ulaz. Koncerta tamo neće biti - ponovio je Gašparović i dodao da u ovom muzeju jeste bilo dosta koncerata, ali velikih umetnika poput Olivera Dragojevića, Tereze Kesovije, TBF-a ili džezista.

Kako dalje piše pomenuti portal, "za tipove poput MC Stojana nije prostor jednog muzeja, koji se proslavio se pesmom "Bičuj me Stojane", a u tekstovima uglavnom ima "seksualnu tematiku".

Ovim povodom kontaktirali smo Stojana, koji je ostao zatečen kada smo mu ovo saopštili. On nije osporio da u muzeju ima zakazan nastup, međutim, priču o tome da se nadređeni bune te da će mu otkazati koncert, nije komentarisao već je kratko rekao da ne zna o čemu se radi.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike