Hit priča: Otkriveno šta spaja Kikija Lesendrića i MC Stojana!

24.04.2022

21:39

0

Roker objašnjava da mlađeg kolegu sa scene i te kako poštuje, kao i njegov rad

Hit priča: Otkriveno šta spaja Kikija Lesendrića i MC Stojana!
Kiki MC Stojan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel 24sedam/Goran Sivački

Roker Zoran Kiki Lesendrić mnoge je iznenadio pošto je u razgovoru za jedne domaće medije ispričao da se i privatno druži sa MC Stojanom. Dvojac, naime, odlazi na tenis i zajedno im tako nikad nije dosadno. 

Jedino što je sakrio bili su - rezultati. Kiki mudro ćuti o tome ko je od njih dvojice bolji, odnosno ko uglavnom odnosi pobedu. Komentarišući, međutim, nove muzičke pravce i mlađe izvođače, Stojketa je sa zadovoljstvom izdvojio pa i posebno pohvalio. 

- Uvek je postojala ta vrsta muzike i kad je rokenrol bio dominantan i kad nije, ja to zaista nisam slušao. Imali smo prošle godine koncert u Tivtu, pa sam posle koncerta otišao u neki klub i, tu su puštali upravo tu muziku. Moji su svi pobegli, a ja sam ostao i slušao sam i mogu vam reći da ima dobre energije i ne mogu da kažem da je to loše, to što ja ne slušam ne mogu da kažem da je to loše - počeo je Kiki za „Grand onlajn", pa nastavio o tome kako je na pomenutoj muzici čitava jedna generacija odrasla. 

Kiki Lesendrić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ipak, ne može da kaže da će ista i da „preživi". 

On mi je super!

- Čitava jedna generacija je odrasla na tome, da li će od toga nešto da preživi, videćemo kroz neko vreme, ali nije na meni da sudim, ali u svakom slučaju talentovani su ljudi. Ja, recimo, volim MC Stojana. Sa Stojketom igram tenis i on mi je super. Super je tip, on je nova generacija i gde god ide to je puno. I devedesetih godina smo se svi zgražavali na muziku devedesetih, pa sad kad čujem neku pesmu meni se jako dopadne - ispričao je Lesendrić. 

MC Stojan, Antonio Ahel/ATAImages
 

Sa druge strane, pošto se dotakao i autorskih prava, naglasio je kako uvek i sa zadovoljstvom daje kolegama da izvode njegove pesme. 

- Ja dajem dozvolu svima, stvarno mi ljudi često traže kavere. Ne naplaćujem i skoro četiri pesme su išle u neka dva filma, jedan u Sloveniji, jedan u Hrvatskoj, u Grčkoj i ovde. Dao sam, naravno, dozvolu da mogu to da koriste i mislim da je to okej. Meni muzika nije biznis nego život - kaže on. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike