Novi trend zavladao estradom! Posle Topalka i MC Stojan radi sklekove na nastupu (FOTO)

21.03.2022

18:57

0

Autor: Marija Mitić

Breskvica, koja je te noći delila binu sa pevačem, objavila je ovaj video u okviru svojih Instagram priča, gde je potom i "ćaskala" sa fanovima

Novi trend zavladao estradom! Posle Topalka i MC Stojan radi sklekove na nastupu (FOTO)
MC Stojan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Breskvica i MC Stojan proteklog vikenda po prvi put su nastupili zajedno. Njih dvoje su imali nastup u Esenu, a pevač je prilikom ovog gostovanja sve iznenadio svojim veštinama.

Naime, posle Milana Topalovića Topalka, koji pre nekoliko dana objavio snimak na kojem dok peva radi sklekove, isto je uradio i Stojan i to pred prepunim klubom.

I dok je Breskvica pevala Senidinu dobro poznatu numeru "Mišići", pevač je uskladio "koreografiju" sa tekstom pesme, pa je tako legao na binu i počeo sa sklekovima. Njegov performans prikupio je pažnju pa i ovacije i aplauz publike.

Printscreen Instagram/breskvica
MC Stojan radi sklekove na nastupu

Pevačica je inače ovaj video objavila u okviru Instagram storija, gde je kasnije otpočela i "druženje" sa znatiželjnim fanovima, kojima je odgovarala na pitanja. Jedno od pitanja ticalo se i njene kilaže, budući da su mnogi primetili da je nabacila koji kilogram.

- Dobila sam na kilaži, a to sam i želela donekle. Bila sam premršava, sada sam elegantno popunjena - napisala je pevačica, a na komentar da je buckasta ali i preslatka napisala je:

 - To je zato što sam srećna. A i volim da jedem, da se ne lažemo. 

Printscreen Instagram/breskvica
 

Ona je takođe fanovima otkrila i koji automobil vozi, kao i koji bi naredni volela da ima. Reč je naime o nimalo jefinim sportskim automobilima, poput BMW-a E36.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike