Anastasija o raspadu „Uraganki", pa posebno o Ivani Nikolić: Umalo je završila kod nas, ali nije nam se dalo!

05.05.2022

19:48

0

Nekadašnja modelsica veruje da trio „radi" po istom principu kao i sastav u kom je ona bila

Anastasija o raspadu „Uraganki", pa posebno o Ivani Nikolić: Umalo je završila kod nas, ali nije nam se dalo!
Anastasija Buđić - Copyright Printscreen ,,Puls Srbije"

Kao gošća jedne emisije, Anastasija Buđić se prisetila nekih minulih dana, pa objasnila kako je Ivana Nikolić iz sastava „Hurricane" umalo završila kao modelsica. Zatim, dotakla se i raspada „Uraganki" pa istakla kako smatra da devojke „rade" po istom principu kao što je i ona sa svojim koleginicama nekada.

Posle izvesnog vremena, naime, pojave se nove, mlađe, na koje je onda red da budu zvezde.

„Ivana je kod nas bila zamena!"

- Ona je bila jedno vreme kod nas u grupi, ali ne kao zvanična članica. Već kao zamena. Međutim, mi smo tada potpisali ugovore i imali apsolutno prvi tim i čitavu ekipu. Naravno, ugovori imaju neki rok trajanja, tako da u trenutku kada smo mi želeli da ona postane zvanična članica to nije uspelo - rekla je bivša modelsica u „Pulsu Srbije" pa se zatim osvrnula i na situaciju kada je Ivana umesto nje dobila priliku da ode na Karibe, pa započne svoju priču.

Ivana Nikolić ATAImages/Antonio Ahel
 

- Desila se jedna simpatična situacija. Grupa je putovala na Karibe, a ja tada to nisam mogla. Ona je tada otišla kao moja zamena i upoznala je jako kvalitetne ljude koji su muzičkom menadžmentu. Negde tu se izrodila saradnja sa ljudima koji su napravili grupu „Hurricane". Tako da je nama to jedna bliska i jako draga grupa. Ja lično i ceo naš tim „Models" je vrlo ponosan na to što su uradile - naglasila je ona, pa se dotakla raspada „Uraganki".  

„Ugovori se menjaju.."

- Što se tiče raspadanja, mislim da njihova grupa funkcioniše po sistemu naše. Ugovori se menjaju i dolaze mlađe i drugačije devojke - nabrajala je Anastasija.

,,Hurricane", 24sedam/N.V.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike