Ipak se razilaze! Hurricane priznale zašto se raspadaju: Sprema se novi sastav!

04.05.2022

12:30

0

Detaljno su objasnile kakvi su im planovu u budućnosti, kao i zašto svako ide na svoju stranu

Ipak se razilaze! Hurricane priznale zašto se raspadaju: Sprema se novi sastav!
24sedam/N.V.

Već neko vreme se spekuliše o raspadu popularne grupe "Hurricane" koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević, a sada je trio i zvanično potvrdio napise.

One su poslale saopštenje, koje prenosimo u celosti, o razlozima prekida saradnje, ali i novoj postavi koju će činiti nekadašnja grupa koja je 2021. učestvovala na Evroviziji u Roterdamu.

- Nakon petogodišnje uspešne saradnje, koja je ove godine dostigla vrhunac, dužni smo da obavestimo javnost i medije o novinama u našem produkcijskom timu i daljim aktivnostima.
Naime, članicama grupe Hurricane - Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević u septembru  ove godine ističe ugovor o poslovnoj saradnji, pa smo zajednički doneli odluku da ga ne produžavamo budući da se isti ne uklapa u nove poslovne planove našeg tima, ali svake od njih ponaosob.

24sedam/N.V.
Grupa Hurricane

U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici uopšte i velikom interesovanju, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vreme obavešteni a koja može biti održana do novembra. 

Bila je izuzetno velika čast sarađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju, te talentu. Naglašavamo da su opravdale i poverenje koje im je dato od strane naše produkcije. Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu saradnje došlo sporazumnim putem.

ATAImages/Antonio Ahel
Ivana Nikolić

Drugim rečima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako retko, kao i one međusobno, i nema mesta nikakvim insinuacijama. Za ovih pet godina, koliko smo uspešno sarađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje porodice i privatne živote, nisu imale maltene uopšte slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, tada smo najviše radili kao i drugi muzičari, i prosto nam je svima potreban predah - stoji u saopštenju i dalje se navodi da će objaviti još novih pesama do tad.

Antonio Ahel/ATAImages
Sanja Vučić

- Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom. Zbog svega toga, odlučili smo da turneja bude propraćena i sa nekoliko novih pesama koje će obeležiti i zaokružiti rad i uspeh grupe Hurricane u ovoj postavci.

Instagram printscreen/ksenia.knezevic
Ksenija Knežević

Moramo da napomenemo i da nam je pola termina uveliko zauzeto, kao i da ćemo se potruditi da izađemo u susret svima koji žele da nas angažuju tokom ove oproštajne turneje. Na kraju krajeva, treba nekad i prekinuti određenu saradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizovali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo tačku na zajednički rad. U narednih nekoliko meseci družićemo se i uživati sa publikom kroz pesmu i muziku, preko koje smo i komunicirali svih ovih pet godina - piše u saopštenju, te dodaju da je u toku "formiranje nove postavke članova grupe Hurricane".

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti