Ivana slavila rođendan bez Ksenije i Sanje: Raspad grupe u najavi ili nešto drugo?

20.04.2022

20:30

0

Otkriveno zašto njih dve nisu bile uz nju

Ivana slavila rođendan bez Ksenije i Sanje: Raspad grupe u najavi ili nešto drugo?
hurricane_23122021_0026 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Članica grupe "Hurricane" Ivana Nikolić proslavila je svoj 27. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, gde se sa prijateljima provodila do zore, a mnogima je zapalo za oko što se njene kolegnice iz grupe, Ksenija Knežević i Sanja Vučić, nisu pojavile.

To je, normalno, pokrenulo glasine da među njima odnosi nisu dobri, te se ponovo povela priča o raspadu grupe. Međutim, sve tri su demantovale da među njima ima zle krvi.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Sve je u najboljem redu i nismo naravno u svađi niti bilo šta slično. Nismo mogle da prisustvujemo na proslavi sinoć iz opravdanih razloga - rekle su Ksenija i Sanja za TelegrafJetset, a Ivana je takođe potvrdila da je među njima sve super i da su na dan njenog rođendana ceo dan provele zajedno:

- Zato smo u subotu, na dan mog pravog rođendana bile ceo dan zajedno i provele ga fenomenalno bez obzira na to što smo to veče radile.

24sedam/N.V.
 

Inače, Ivana je za rođendan izabrala bombastičnu odevnu kombinaciju - kratku zlatnu haljinicu sa dubokim dekolteom, dok je dugu kosu sklonila na stranu. Imala je tortu u obliku bombe, koju je sekla mačem, a po snimcima se može zaključiti i da je popila koju čašu više.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike