Brane se ćutanjem! Posle Lukasove izjave da je pobeda „Hurricane“ plaćena, ne smeju ništa da kažu?

01.04.2022

06:45

1

Kovačevićeva je za ovakvu optužbu poručila Aci da ga čeka na sudu, dok Sanja, Ivana i Ksenija nijednom nisu iznele šta o tome misle

Brane se ćutanjem! Posle Lukasove izjave da je pobeda „Hurricane“ plaćena, ne smeju ništa da kažu?
uraganke lukas - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Aca Lukas ne odustaje od svojih prvobitnih tvrdnji da je glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa Radio-televizije Srbije Olivera Kovačević dobila 30.000 evra kako bi članice grupe „Hurricane“ pobedile na prošlogodišnjoj Beoviziji. 

I dok Lukas tvrdi da za to ima dokaze, Olivera mu poručuje da ga čeka na sudu zbog ovako ozbiljnih optužbi, a postavlja se pitanje kako članice grupe „Hurricane“ reaguju na njegovu izjavu.

24sedam Printscreen/Prva TV
Aca Lukas, Olivera Kovačević

 

 S obzirom na to da je ovo direktna prozivka za atraktivne Uraganke, Sanju Vučić, Ivanu Nikolić i Kseniju Knežević čija karijera je takoreći na vrhuncu, ekipa 24sedam ih je kontaktirala, a odgovor koji smo dobili je sasvim neočekivan - brane se ćutanjem za ovako ozbiljne optužbe.

- Nemamo komentar - jedini je odgovor koji smo dobili od od grupe Hurricane. 

Podsetimo, Lukas je pre nedelju dana podneo tužbu protiv generalnog direktora Dragana Bujoševića, Olivere Kovačević, ali i pet članova žirija „Pesme za Evroviziju“ govoreći da je njegov nastup i učešće bilo sabotirano, a između ostalog kako bi dokazao da je takmičenje namešteno, izjavio je da je urednica zabavnog programa Radio-televizije Srbije dobila novac za odlazak članica grupe Hurricane u Roterdam. 

ATAImages/ A.A.
Ksenija Knežević, Sanja Vučić, Ivana Nikolić

- Olivera Kovačević je dobila 30.000 evra i imam siguran podatak da one godine kada je grupa „Hurricane“ trebalo da ide za Roterdam ona uzela 30.000 evra da bi one pobedile. Imam saznanja, podatke i dokaze. Neka me tuži Olivera Kovačević slobodno, neće joj biti dobro kad joj dovedem ljude koje neće moći u oči da pogleda i koji će potvrditi - priča Lukas i dodaje:

- Mi to znamo svih ovih godina. Svi znaju da je data lova, to zna i moja bivša žena koja mi je to rekla, a ja joj rekao da ne lupa. Došao je trenutak da vidimo ko će koga ovde praviti budalom - rekao je Lukas u emisiji „Kontrashow“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike