Kraj grupe "Hurricane", a Knez sve šokirao kako se oseća zbog ćerkine karijere: Potpuno mi je svejedno!

04.05.2022

10:55

1

Ksenija Knežević nastaviće solo da nastupa, a njen otac i popularni pevač pokušao je da izvrda odgovor za 24sedam

Kraj grupe "Hurricane", a Knez sve šokirao kako se oseća zbog ćerkine karijere: Potpuno mi je svejedno!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Grupa "Hurricane", Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević, objavile su da je njihovom sastavu došao kraj, o čemu se već dugo spekuliše u javnosti ali su, sve dosad, to oštro demantovale.

Posle pet godina i brojnih uspeha koje su doživele, pevačice su izdale saopštenje u kome ističu razloge zbog kojih više neće činiti grupu Hurricane.

ATAImages/ Antonio Ahel
Grupe Hurricane

Popularni pevač i Ksenijin otac, Nenad Knežević Knez, naročito na početku karijere svoje ćerke govorio je o njoj kao pevačici, ali je vremenom to počeo sve manje da radi. Ipak, zatražili smo od njega da nam otkrije utiske o kraju grupe u kojoj je bila i njegova ćerka.

Na pitanje da li je iznenađen, da li se raduje što nastavlja solo, kao i da li se raduje što će početi samostalno da nastupa, Knez je pokušao da izvrda odgovor, poručujući da je na važnom sastankom, te da nema vremena mnogo priča.

24sedam/D.B.
Ksenija Knežević

- Ne radujem se, potpuno mi je svejedno. Svako treba da radi ono što smatra da je najbolje za njega. Molim vas, na sastanku sam, ne mogu više da pričam - jedva je dao komentar Knez.

Podsetimo, članice "Hurrcane" poslale su medijima zvanično saopštenje o razlozima napuštanja grupe. Jedan od motiva da svaka krene na svoju stranu, jeste što žele da karijere nastave svaka za sebe, a zatim otkrile da je u toku nova postava Hurricane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike