Šefica srpske delegacije uživo iz Torina: Dešava nam se isto kao i pre 15 godina u Helsinkiju

05.05.2022

12:40

0

Konstrakta se isto javila u program K1 televizije i poručila da je sve sjajno

Šefica srpske delegacije uživo iz Torina: Dešava nam se isto kao i pre 15 godina u Helsinkiju
Konstrakta - Copyright Printscreen / K1

Desetak minuta pre druge probe u Torinu na izboru za "Pesmu Evrovizije" šefica delegacije Srbije Anja Rogljić uključila se u program televizije K1 i gledaocima omogućila da zavire iza kulisa ovog velikog i popularnog takmičenja.

- Mi ovde zaista imamo ozbiljan posao, od devet ujutro smo u Areni i samo šminka i pripreme za probu traju dva i po do tri sata – rekla je Anja Rogljić u emisiji „Kec na jedanaest“, a zatim objasnila kako funkcionišu zbog kovid mera.

– Nameštamo mikrofone, sve uvežbavamo... Ovde i dalje važe kovid mere, testiramo se svaka 72 sata. Na današnjoj probi u Areni biće i novinari, i radujemo se da čujemo njihove utiske, jer na prvoj probi publike nije bilo.

Uspešno rešavaju i problem sa scenografijom, kaže Rogljićeva, odnosno sa čuvenim suncem koje je svim predstavnicima malo otežalo pripreme za nastup 10, 12. i 14. maja.

Printscreen / K1
 

- Trebalo je da na nastupu imamo kombinaciju svetla i LED ekrana ali zbog tehničkih problema sada prilagođavamo nastup, ali veoma smo zadovoljni kako sve izgleda. Svi se trude da ispune svaku našu želju i svi redom pozitivno reaguju na našu pesmu i daju nam veliku podršku.

Razgovarala sam sa kolegama sa irske televizije i kazali su mi da su uvereni da ćemo biti u top 10 i da cela njihova televizija navija za nas. Ja se nadam da ćemo biti i bolji od toga, bar u top 5 najboljih pesama ove godine – rekla je Anja Rogljić.

Printscreen Youtube/ Eurovision National Finals
Konstrakta sa članovima srpske delegacije

Ove godine desila joj se se situacija koja ju je veoma podsetila na "Evrosong" u Helsinkiju pre 15 godina kada je pevačica Marija Šerifović trijumfovala sa pesmom "Molitva".

- Nakon prve probe tada je supervizor "Evrosonga", Šveđanin, sišao da nas pozdravi i da nam kaže da je oduševljen. I sada, 15 godina kasnije, Šveđanin je ponovo supervizor i nakon prve probe došao je do nas, pozdravio nas i rekao da ima velika očekivanja i da nam je nastup veoma dobar.

Konstrakta se nakratko pojavila u kadru i kazala da se oseća sjajno i da je spremna za današnju probu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike