Neočekivane promene: Poznata voditeljka će se naći na sceni Evrovizije sa Konstraktom!

02.05.2022

08:17

1

Hitna odluka doneta u trenutku

Neočekivane promene: Poznata voditeljka će se naći na sceni Evrovizije sa Konstraktom!
konstrakta_aerodrom_01052022_0040 - Copyright ATAImages

Ana Đurić Konstrakta je juče ujutru otputovala u Torino, gde će se 10, 12. i 14 maja održati čuveni muzički festival "Evrovizija". Međutim, nešto što niko nije očekivao jeste da će se na sceni sa njom naći niko drugi do Kristina Radenković!

Antonio Ahel/ATAImages
 

Naime, pored Konstrakte, sa njom na sceni će biti i Milovan Bošković, Kosta Đuraković, Jovan Antić i Maja Ranđić, a iz privatnih razloga, jedna od članica njenog hora morala je da otkaže učešće na festivalu.

Brzim reagovanjem, doneta je zajednička odluka da će Kristina Radenković, koja ima dugogodišnje televizijsko iskustvo, ali i evrovizijsko – kao voditeljka iz grin ruma Pesme Evrovizije u Beogradu, a ujedno i glumica, biti deo našeg evrovizijskog tima.

Pored članova hora, uz našu predstavnicu su i stilistkinja Ivana Kesić, frizer Danilo Mataruga i šminker Irena Miletić, kao i reditelji nastupa Miodrag Kolarić i Jasmin Cvišić, i RTS-ovi članovi delegacije koji će raditi na tome da nastup Srbije bude jedan od najzapaženijih na ovogodišnjem festivalu.

Konstrakta bi već ovog jutra trebalo da ima prvu probu, a pored toga, sledi joj i druženje sa ostalim delegacijama, kao i sa medijima.

Pred odlazak u Torino, Konstrakti i pesmi "In corpore sano" predviđano je 11. mesto u finalu. Sada je došlo do malog pada, ali je poznato da se situacija iz dana u dan menja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike