Korona i dalje izaziva strah: Otkriveno da li je Konstrakta bila u kontaktu sa zaraženom članicom iz Portugala

04.05.2022

16:46

0

Srpska delegacija se oglasila iz Torina

Korona i dalje izaziva strah: Otkriveno da li je Konstrakta bila u kontaktu sa zaraženom članicom iz Portugala
konstrakta_aerodrom_01052022_0037 - Copyright ATAImages

Nakon vesti da je članica portugalske delegacije na ovogodišnjoj Evroviziji, pozitivna na koronavirus, oglasila se i naša ekipa.

Naime, Duška Vučinić, jedna od članica naše delegacije, otkrila da li je Konstrakta bila u kontaktu sa predstavnikom Portugala, te da li postoji mogućnost da je i ona zaražena.

ATAImages
 

- Nije bila u kontaktu sa njima. Za sada smo se susreli samo sa Izraelcem koji ima probu pre nas, kao i sa delegacijom koja probu ima posle nas. Raspored proba je takav da nema masovnih okupljanja. Tek na onim generalnim. U hotelu smo sa Hrvatima, Britancima i Australijancima - rekla je Duška za Telegraf Jetset.

Članica ekipe Portugala koja treba da se predstavi ove godine pesmom "Saudade Saudade", pri rutinskom testu u Torinu, pokazalo se da je pozitivna na koronavirus.

Printscreen/YouTube/Eurovision Song Contest
 

Ostatak delegacije ove države se za sada dobro oseća, niko od njih nema nikakve simptome, ali će svakako morati da budu u izolaciji narednih sedam dana.

U skladu sa zdravstvenim i bezbednosnim protokolom, uradili su svi još jedan PCR test, a predstojeće dane provodiće u hotelu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike