Sada je definitivno kraj? "Hurricane" se raspada, svaka nastavlja svojim putem?

03.05.2022

09:37

0

One imaju zakazane nastupe do septembra koje će ispoštovati

Sada je definitivno kraj? "Hurricane" se raspada, svaka nastavlja svojim putem?
24sedam/N.V.

Već neko vreme se spekuliše o raspadu popularne grupe "Hurricane" koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević. Kako pišu domaći mediji, ovaj trio će nastupati zajedno do septembra, a onda će svaka od njih započeti solo karijeru.

Otkako su snimile hit "Favorito" pre dve godine, njih tri, postale su omiljene pevačice u regionu i javnost je pratila svaki njihov korak. Ubrzo je usledila i Evrovizija, na kojoj su pokupile i simpatije cele Evrope, a svaka naredna pesma postala je hit.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Uprkos tome što su i dalje vrlo popularne, nedavno su počele spekulacije da devojke ne mogu više da rade zajedno, te da žele da nastave muzičku karijeru, ali solo.

Ksenija, Ivana i Sanja su se 1. maja dogovorile da odrade letnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti. To znači da će već u septembru svaka od njih krenuti svojim putem, piše Kurir.

24sedam/N.V.
 

Već mesecima se na društvenim mrežama komentariše da među pevačicama postoji netrpeljivost, te da primećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje. One te navode nisu htele da komentarišu, ali je sumnje podgrejala Nikolićka, koja je nedavno proslavila rođendan bez koleginica.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti