Oglasili se prijatelji nestale Marijane i otkrili šta im je rekla poslednji put: Zvučala je setno, rekla je da će doći kada bude bolje

28.04.2022

20:26

0

Njen cimer iz rijalitija istakao je da je Seifertova oduvek bila čudna

Oglasili se prijatelji nestale Marijane i otkrili šta im je rekla poslednji put: Zvučala je setno, rekla je da će doći kada bude bolje
marijana seifert - Copyright Printscreen YouTube/Veliki brat

Velika potraga za Marijanom Seifert (38), poznatoj po pobedi u rijalitiju "Veliki brat" 2011. godine, ušla je uveliko u drugi dan, a novi detalj sa mosta kod kojeg su pronađeni njen telefon i dokumenta mogao bi da napravi veliki pomak, možda i da reši slučaj.

Kako izvor upućen u potragu za nestalom Marijanom navodi, policija trenutno pregleda snimke sa kamere koja jedina pokriva deo mosta gde su njene stvari pronađene. Pretražuje se detaljno celo naselje Savica, gde Marijana živi sa suprugom Karlom, kao i područje reke Save od Mosta mladosti u smeru toplane u Zagrebu.

- Nisam je često viđala, delovala mi je povučeno, nije baš puno pričala s ljudima - kazala je jedna gospođa u blizini Marijaninog doma, a oglasio se i Marijanin nekadašnji cimer iz pomenutog rijalitija Horvat Čagalj.

Printscreen/YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

- Marijana i ja dugo se nismo čuli, barem tri godine. Iz medija sam saznao da se ponovo udala, za Seiferta. Marijana se nakon razvoda od Nemeša nekako izolovala od nas ostalih stanara "Velikog brata". Povukla se skroz. Uvek je bila za sebe, nikako je nisi mogao pročitati, ni kad je bila najsrećnija sa Nemešom. Bila je posebna. Nije puno pokazivala emocije. Uvek je bila emocionalno zatvorena - rekao je za 24sata.hr Horvat, koji se nada da će je što pre pronaći, a oglasila se i jedna Marijanina prijateljica.

- Ona je za svoju ćerkicu živela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla - izjavila je prijateljica nestale Marijane, sa kojom se intenzivno družila do 2018. godine, kada je napustila Hrvatsku, a nakon toga su ostale u kontaktu.

Dodala je i kako nije upoznala njeno drugo dete, ni sadašnjeg supruga, kao i da su se poslednji put čule na Marijanin rođendan pre par meseci.

Printscreen YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

- Zvučala mi je setno, pitala se kakva budućnost čeka njenu decu, zvala sam je u posetu, pa je rekla da nije vreme, da će doći kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone, kao i činjenicom da nikom ne godi starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje okej. Nadam se samo da će se što pre vratiti kući, jer nijedan problem nije nerešiv - rekla je Marijanina prijateljica za "Jutarnji list".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike