Veliki pomak u potrazi za nestalom Marijanom: Ovaj detalj sa mosta može da reši slučaj

28.04.2022

13:26

0

Kako izvor upućen u potragu za nestalom Marijanom navodi, policija trenutno pregleda snimke sa kamere koja jedina pokriva deo mosta gde su njene stvari pronađene

Veliki pomak u potrazi za nestalom Marijanom: Ovaj detalj sa mosta može da reši slučaj
marijana seifert - Copyright Printscreen YouTube/Veliki brat

Potraga za Marijanom Seifert, nekadašnjom pobednicom Velikog brata ušla je u drugi dan. U posed policije dospeo je njen telefon i lična dokumenta koja su pronašla prolaznici, a sada je isplivao novi detalj koji bi mogao da napravi veliki pomak, a možda i da reši slučaj. 

Kako izvor upućen u potragu za nestalom Marijanom navodi, policija trenutno pregleda snimke sa kamere koja jedina pokriva deo mosta gde su njene stvari pronađene.

- Na mostu Mladosti, kod kojeg su pronađena dokumenta i telefon nema kamera, ali postoji kamera na jednom reklamnom plakatu - navodi izvor za Telegraf.rs i nastavlja:

Printscreen/YouTube/Veliki brat/Profimedia/Googlemap
Marijana Seifert

 

- To je jedina kamera koja je na tom delu mosta. Policija sada pregleda materijal sa te kamere, te bi uskoro trebalo da se pojave važne informacije o Marijaninom nestanku - završava izvor.

Podsetimo, juče je pronađen deo njenih stvari, pa se pretraživalo detaljno celo naselje Savica, gde Marijana živi sa suprugom Karlom, kao i područje reke Save od Mosta mladosti u smeru toplane u Zagrebu.

Potraga jednakog intenziteta nastavila se danas na tom predelu, te se za potrebe iste diže i dron, navodi Jutarnji.hr.

Printscreen/YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

 

Prema saznanjima Telegraf.rs, telefon i novčanik sa dokumentima pronađeni su u blizini naselja gde stanuju Marijana i Karlo, kraj mosta Mladosti.

- Mobilni telefon i dokumenta su pronašli prolaznici kod mosta Mladosti u Zagrebu - navodi izvor blizak Marijani za pomenuti medij. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike