Nesreće, pogibije, ubistva! Tragične sudbine prate učesnike "Velikog brata"

28.04.2022

14:16

0

Autor: Marija Mitić

Saobraćajna nesreća iz 2009. u kojoj su život izgubili Zorica Lazić, Stevan Zečević i Elmir Kuduzović i dalje izaziva jezu

Nesreće, pogibije, ubistva! Tragične sudbine prate učesnike "Velikog brata"
Veliki Brat - Copyright Printscreen/Youtube/B92/Ksenija Pajčin/Veliki Brat

Region je potresla vest o nestanku Marijane Seifert, nekadašnje učesnice rijalitija "Veliki brat". Njoj se od juče gubi svaki trag, otkada je nestala u zagrebačkom naselju Savica, blizu reke, gde je stanovala, a zagrebačka policija za njom od tada intenzivno traga.

Marijana nije jedina učesnica ovog rijaliti programa koju je zadesila zla sudbina. Naime, velika saobraćajna nesreća koja se dogodila 2007. godine potresla je tada region jer su u njoj poginula čak tri učesnika ovog formata - Zorica Lazić, Elmir Kuduzović i Stevan Zečević Zeka.

Te kobne noći, automobil u kojem su bili njih troje kao i Vladimir Sarić, koji je jedini preživeo, kretao se brzinom od 150 kilometara na sat, kada je neobjašnjivo promašio most i sleteo sa puta pravo u reku. Vladimir je preživeo samo jer je ispao iz automobila, dok je ostalo troje učesnica poginulo, a "Veliki brat" je tada prekinuo sa snimanjem zbog ove tragedije.

Printscreen/YouTube/ Svetozar Dimitrijevic
Filip Kapisoda

Takođe, tragedija koja se dogodila kada je Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin, svoju tadašnju devojku pa sebe, i dalje izaziva jezu u kostima, a ovaj maneken je bio učesnik baš ovog rijaliti formata, 2009. godine, kada je osvojio treće mesto.

Takođe, učesnik prve sezone, Antal Skendžić, ubio je svoju majku i završio u zatvoru. Nakon izlaska njegovi napadi nisu su utišali, te je ubrzo upao u dom svoje bake, pretivši joj ubistvo u slučaju da mu ne prepiše svoju nekretninu.

Tatjana Jovančević učestvovala je u rijalitiju "Veliki brat" 2009. godine. Pažnju javnosti privukla je zbog svoje tužne životne priče, pošto joj je zbog bolesti u 23. godini amputirana noga, a sedam godina pre toga preživela je otmicu.

Printscreen Youtube/tatjanajovančević
Tatjana Jovančević

Ovoj bivšoj učesnici rijalitija noga je aputirana 1996. godine, nakon što joj je dijagnostikovan tumor u kolenu.

Takođe, iako se proslavio daleko ranije, bavljenjem muzikom, reper Dalibor Andonov Gru koji je poginuo u vožnji kajtom 2019. godine, bio je učesnik ovog, reklo bi se, u najmanju ruku, maleroznog rijaliti šou programa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike