Nestala Marijana Seifert već neko vreme nije bila u dobrim odnosima sa rođenom sestrom: Nisu pričale mesecima iz jednog razloga!

28.04.2022

20:13

0

Maja Kovačević ranije je priznala šta je zamerila sestri

Nestala Marijana Seifert već neko vreme nije bila u dobrim odnosima sa rođenom sestrom: Nisu pričale mesecima iz jednog razloga!
Maja Kovačević i Marijana Seifert - Copyright Printscreen/YouTube/Bar/Ana Bee

U medijima širom regiona kao bomba je odjeknula vest da je nestala Marijana Seifert, poznata po učešću i pobedi u rijalitiju "Veliki brat". Marijanina sestra, Maja Kovačević, inače učesnica rijalitija "Bar" otkrila je da u poslednje vreme nije bila u dobrim odnosima sa svojom sestrom.

Naime, kako piše Kurir, Maja i Marijana poslednjih nekoliko meseci nisu bile u kontaktu. Do razdora u porodici je došlo nakon Majine diskvalifikacije iz rijalitija "Bar" sredinom januara ove godine. Ona je tada imala teže zdravstvene probleme, zbog kojih je završila u bolnici, a kako tada nije imala podršku najmilijih, zamerila je svima, pa i Marijani.

Printscreen/Youtube/VELIKI BRAT
Marijana Seifert

- Za Marijanu više ne želim da čujem. Sa svima sam prekinula kontakt. Želim mir. Tako je najbolje - rekla je Maja u februaru, nakon što se vratila u "Bar".

Ovoga puta Maja je rekla da ne zna ništa osim da joj je sestra nestala i da je u toku potraga za njom.

- Situacija ne izgleda dobro. Nisam dobro. Nadam se najboljem - kratko je poručila Kovačevićeva.

Printscreen/YouTube/Bar
Maja Kovačević

Maja je takođe istakla i da je dobila podršku svoje sestre za ulazak u rijaliti.

- Sestra me podržava, dala mi je savete, koje sam ja poslušala i primenila. Želim sve najbolje mojoj sestri, njenoj novoj porodici i njenom novom životu - rekla je tada Maja za ovaj list.

Podsetimo, poslednje informacije koje su dospele u medije jeste da su Marijanin telefon i lična dokumenta koja su pronašli prolaznici dospela u posed policije, kao i da nadležni organi intenzivno pregledaju snimke sa kamere koja jedina pokriva deo mosta gde su njene stvari pronađene.

Potraga jednakog intenziteta nastavila se danas na tom predelu, te se za potrebe iste diže i dron, naveo je Jutarnji.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike