Toni Cetinski spreman da se kladi na Konstraktinu pobedu: Ona je pun pogodak, verujem u njenu pesmu

28.04.2022

15:50

1

Autor: Marija Mitić

Pevač je uveren da će i ostatak sveta shvatiti poruku pesme "In corpore sano"

Toni Cetinski spreman da se kladi na Konstraktinu pobedu: Ona je pun pogodak, verujem u njenu pesmu
cetinski_23082019_0001 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Đurić Konstrakta otputovala je danas u Italiju gde će uskoro predstaviti našu zemlju na prestižnom evropskom muzičkom takmičenju Evrosong.

Svojom pesmom "In corpore sano", Konstrakta je "zaludela" našu zemlju i region, a pevač Toni Cetinski toliko je oduševljen umetnicom, konceptom i samom numerom da je spreman čak i da se kladi na njenu pobedu.

ATAImages/ M.M.
Toni Cetinski

- Da se mogu kladiti, ja bih se kladio na Konstraktu. Ovo je nešto najaktuelnije što sam čuo u poslednje vreme. Na tom nekom tragu sam ja bio i prošle godine na Dori, da ostavim neku poruku. Mislim da je Konstrakta pun pogodak, jer daje jasnu sliku našeg društva. Kažem „našeg“ jer smo svi mi tu manje-više slični i slični problemi nas muče. Tako da joj čestitam, zaista svaka čast - kaže pevač, piše Blic.

Iako region razume poruku koju Đurićeva šalje, ključno pitanje je da li će to shvatiti i svet, a evo šta na to kaže Toni.

ATAImages/Antonio Ahel
Konstrakta

- Ja mislim da hoće, ako bude išlo sa tim titlom kako je zamišljeno. Ja verujem u tu pesmu, iako sam ja tip koji više voli pevljive pesme, ali volim i Rambo Amadeusa i obožavam ljude koji nemaju dlake na jeziku – zaključio je Toni koji se, podsetimo, i sam oprobao na ovom takmičenju, devedesetih godina.

Inače, Konstraktu su brojne medijske ekipe danas ispratile u Torino, gde će se evropskoj publici predstaviti 12. maja, a pevačica je za naš portal ispričala kako bi u ovom italijanskom gradu najpre volela da se naspava, zatim popije jedan espreso, a ni šoping nije na odmet. 

Progovorila je i o famoznom slovu „Z",  te da li to ikako može da joj ugrozi plasman, i izrazila je nadu i želju da se tako nešto ne dogodi.

- Ne bih volela da mi sami sebe ugrožavamo, to je neka moja poruka. Nemojmo sami sebe da ugrožavamo i nemojmo upisivati nešto negde gde ne postoji. Nema potrebe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike