Konstraktu pred odlazak u Torino trese trema: Stolovi u obliku slova „Z" mogu da joj ugroze plasman? (VIDEO)

28.04.2022

12:48

0

Na predstojećoj „Evroviziji" će nastupati u okviru druge polufinalne večeri

Konstraktu pred odlazak u Torino trese trema: Stolovi u obliku slova „Z" mogu da joj ugroze plasman? (VIDEO)
konstrakta_rts_28042022_0093 - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Ana Đurić Konstrakta je danas crvenim „fićom" otišla put beogradskog aerodroma, a zatim nastavlja u Torino, gde će se ove godine održati „Evrovizija". Predstavnica Srbije predstaviće se sa pesmom „In corpore sano" u okviru druge polufinalne večeri, 12. maja.

Takmičiće se sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom za odlazak u finale.

Konstraktu su u Torino ispratile brojne medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam. Umetnica nam je ispričala kako bi tamo najpre volela da se naspava, zatim popije jedan espreso, a ni šoping nije na odmet.

Ovom prilikom nam je i otkrila kako je smršala četiri kilograma, ali da je sa time sasvim u redu „jer se tako bolje slika". Pošto smo je, međutim, upitali o famoznom slovu „Z" te da li to ikako može da joj ugrozi plasman, izrazila je nadu da se tako nešto ne dogodi.

- Ne bih volela da mi sami sebe ugrožavamo, to je neka moja poruka. Nemojmo sami sebe da ugrožavamo i nemojmo upisivati nešto negde gde ne postoji. Nema potrebe - izjavila je ona, a o čemu smo još razgovarali s Kontraktom pred njen odlazak u Italiju pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike