Konstrakta crvenim „fićom" krenula na aerodrom! Podelila poklone, pa pred sam put svima samo jedno poručila (FOTO/VIDEO)

28.04.2022

12:05

0

Na šoferšajbni automobila bio je zakačen beli peškir, na kom je ispisano „In Corpore Sano - Konstrakta"

Konstrakta crvenim „fićom" krenula na aerodrom! Podelila poklone, pa pred sam put svima samo jedno poručila (FOTO/VIDEO)
fica konstrakta ispracaj rts 2804 2022 foto db (1) - Copyright 24sedam/Danica Božović

Medijske ekipe, a među njima i 24sedam, ispratile su gotovo u stopu pevačicu Anu Đurić Konstraktu - u Torino, gde će se ove godine održati „Evrosong". Ovogodišnja predstavnica je crvenim „fićom" krenula na aerodrom, a okupjenima je pred put poklonila bele karanfile i peškire s vezom „In corpore sano - Konstrakta".

- Ovolika podrška je zaista divna i jedva čekamo da odemo u Torino - prokomentarisala je Konstrakta, a zatim i svima uputila vežnu poruku:

- Perite ruke!

Konstrakta ATAImages/Amir Hamzagić
 

Inače, Konstraktu su u Torino došle da isprate i brojne poznate ličnosti - među njima je Leontina Vukomanović, s kojom su došli i članovi hora koji su želeli da upoznaju umetnicu. Ona će se, s druge strane, za prolaz u finale takmičiti sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike