Hit detalj s ispraćaja Konstrakte u Torino: Na pevačici sve belo - osim veza! (FOTO/VIDEO)

28.04.2022

11:45

0

Ana Đurić će nastupati u drugom polufinalu, koje je zakazano za 12. maj

Hit detalj s ispraćaja Konstrakte u Torino: Na pevačici sve belo - osim veza! (FOTO/VIDEO)
konstrakta ispracaj rts 2804 2022 foto db (10 - Copyright 24sedam/Danica Božović

Ana Đurić Konstrakta ispraćena je u zaista velikom stilu u Torino, gde će se ove održati „Evrosong 2022". Protekle godine, u Italiju je čuveni trofej odnela grupa „Maneskin" sa pesmom „Zitti e buoni". Konstrakta će Srbiju ove, 2022, predstavljati s numerom „In corpore sano", koja je već pobrala broje sipmatije i domaće i strane publike.

Na ispraćaju i pred brojnim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, Konstrakta se pojavila u belom od glave do pete, međutim, jedan detalj je ipak privukao posebnu pažnju. Sa leve strane, imala je vez u obliku srca, crvene boje. 

Na neki način, tako je stavila akcenat na to koliko je zdravlje važno, pa iznova poslala već dobro poznatu poruku - da umetnica mora biti zdrava.

Konstrakta, 24sedam/Danica Božović
 

Konstrakta će, inače, se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Prema podacima koje je objavio zvaničan nalog „Evrovizije" na društvenim mrežama, Srbija će se ove godine takmičiti u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike