Čim je Džoni s Amber „stao na ludi kamen", ona je zapala u kandže poroka! Ali ni on nije bio cvećka: Šok detalji! (VIDEO)

24.04.2022

06:00

0

Glumac je na sudu ispričao i zašto se njegova ćerka nije pojavila na toj svadbi

Čim je Džoni s Amber „stao na ludi kamen", ona je zapala u kandže poroka! Ali ni on nije bio cvećka: Šok detalji! (VIDEO)
profimedia-0684630858 - Copyright Profimedia

Amber Herd i Džoni Dep su se upoznali na snimanju filma „Dnevnik opijanja" u oktobru 2009. godine. Prema napisima stranih medija, zvanično su započeli vezu 2012, godinu dana pošto je pomenuto ostvarenje, inače, ugledalo svetlost dana, a on i Vanesa Paradi se rastali.

U javnosti su se kao par prvi put pojavili u januaru 2014, na „7th Annual Heaven Gala" večeri. Već nekoliko dana kasnije se pročulo da je već obavljena i veridba.

Nepunih godinu dana kasnije bili su „stali i na ludi kamen" (5. januara 2015). „E!" je tada naglasio kako se par zavetovao na večnu ljubav na Depovom privatnom ostrvu na Bahamima. Ubrzo, počeli su i javno da se „slažu" njihovi brojni problemi - koji su i sada jedna od glavnih tema razgovora, kako se bivši supružnii trenutno nalaze na sudu zbog kleveta.

Tokom već drugog dana svedoćenja, Dep se dotakao njihovog venčanja pa zgranuo informacijom kako je njegova bivša žena dobar deo svadbe provela drogirana. Uzimala je, prema glumčevim rečima, MDMA (metilendioksimetamfetamin, „ekser") s još nekoliko kako svojih, kao i njegovih prijatelja, ali on u toj „zabavi" nije učestvovao.

- Večera, igranje, drogiranje, tako je išlo kao po repertoaru... Amber je to baš volela, ali ja istim drogama nisam bio okrenut. Moj izbog bila je marihuana i uzeo sam je na dan našeg venčanja. Ne sećam se da sam pio, mislim da u tom periodu inače nisam bio okrenut i alkoholu - objašnjavao je on, dok ga je bivša i dalje „smrznuto" posmatrala.

Osim toga, Herdova je uzimala i „pečurke", a na njegove oči, u nekoliko navrata je to uradila, preneo je „People".

- Mene to stvarno nije „radilo", pa ne bi ni imalo smisla da sam uzeo, ako me razumete. Tako da, ja da umačem prst u nekakvu kesicu pa da to pojedem... Meni je to bilo glupo - dodao je, pa tek šokirao pošto je progovorio o tome kako mu ćerka Lili-Rouz nije došla na to veselje.

Podsetimo, nju je dobio s Vanesom. Njeno puno ime glasi Lili-Rouz Melodi Dep i takođe je glumica.

- Ne, moja ćerka Lili-Rouz nije došla na venčanje. Ona i gospođica Herd se nisu nešto posebno slagale. Iz kojekakvih razloga - istakao je.

 

 

Jedan od razloga je to što je „Amber upravljala njegovim vremenom, što je značajno uticalo na glumčeve porodične veze".

- Morao sam da joj budem tu za sve što njoj treba i kad god je njoj to potrebno - ispričao je Dep, koji je, inače, s Vanesom dobio i sina Džeka.

- Posle mi je pričala kako sam loš otac, da i nemam pojma kako da budem roditelj... - nastavio je bio.

S druge strane, nekadašnja izabranica i deca su već godinama na njegovoj strani, kada je drama s Amber u pitanju, posebno.

- Moj tata je najbolji, najdraži i takav je prema meni uvek i bio, kao i prema mom bratu. Svi koji ga poznaju će reći isto - poručila je bila Lili-Rouz na Instagramu u maju 2016.

- Džoni nikad nije bio nasilan prema meni i taj kog pominjene uopšte nije čovek s kojim sam ja provela prelepih 14 godina - naglasila je, pak, njena majka u jeku skandala s Herdovom, koja se od glumca zvanično razvela 2017. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike