Prvo veliko priznanje Depove bivše: Rekla da ga je maltretirala! (FOTO/VIDEO)

21.04.2022

08:43

0

Glumac uskoro nastavlja sa svojim iskazom

Prvo veliko priznanje Depove bivše: Rekla da ga je maltretirala! (FOTO/VIDEO)
profimedia-0684074063 - Copyright Profimedia

Džoni Dep tokom, kako ga mnogi nazivaju, suđenja godine - nastavlja da o bivšoj supruzi Amber Herd stvara sliku istinski zle žene u javnosti. Par je, podsetimo, na sudu zbog toga što je zvezda „Pirata s Kariba" uperio prstom u nekadašnju ženu akonto „ispovesti u kojoj ga je obeležila kao nasilnika".

Pred ovaj susret, ona je na svom Instagramu u saopštenju za javnost ponovila kako ga nikada nije imenovala, ali da se i dalje nosi s posledicama „s kakvim se nosi svaka žena koja progovori posle udara moćnog muškarca".

Džoni Dep Profimedia
 

Osim što je oštro negirao da ju je ikada udario, kao i bilo koju drugu osobu ženskog pola, Dep je ispričao i kako je, u stvari, ona njega gotovo redovno napadala. Pakao je, prema njegovim rečima, počeo oko godinu dana pošto su uplovili u veliku ljubav - tako što je ona „ispaljivala brojne sarkastične, ponižavajuće, agresivne, pa zatim otrovne bljuvotine na njega", prenosi „BBC". Herdova je podigla i kontratužbu akonto ovoga, od 100 miliona dolara.

„Počelo bi šamarom ili guranjem. Možda bacanjem daljinskog upravljača u glavu. Nekad i čaše vina u moje lice. Sve u svemu, imala je potrebu za konfliktom", pričao je Džoni, a više o tome možete da pročitate OVDE.  

Nastavak Depovog iskaza zakazan je za četvrtak, napominju strani mediji.

Fekalije?!

Glumac se, između ostalog, dotakao i izvesnih fekalija na njegovoj strani kreveta, što je sve iznova zgrozilo. To mu je, navodno, priredila u stanu koji su delili.

- Tako bizarno, groteskno, da sam se od šoka samo smejao - izjavio je.

Herdova je to negirala, ističući kako ni ona niti njeni prijatelji nisu to uradili, jednostavno - rekavši kako joj je čitava ideja „odvratna".

Droga

Zbog povrede leđa, glumac se odao lekovima protiv bolova, a zatim i alkoholu u jednom trenutku. Međutim, dok je pokušavao istog da se reši, Amber mu je branila i sve druge lekove, govoreći „kako nije još vreme za prepisanu dozu".

Amber Herd, Profimedia
 

- Valjao sam se po podu, plakao, molio... Mogu slobodno da kažem da niže u životu od toga nisam pao.

- Zaista, kao da je imala potrebu za konfliktom. Nasiljem... - pričao je, a na snimku koji je kasnije pušten poroti čuje se kako Amber govori da jeste započinjala fizičke obračune.

Njena strana priče, inače, tek treba da se čuje.

Ispovest

Na pitanje kako može da tvrdi da je pisala o njemu u spornom novinskom članku koji je i doveo do njihovih viđanja pred zakonom, Dep je izjavio:

- Mislim da je veoma lako napisati jedno delo i obeležiti nekoga istim, a da mu ni ime ne spomenete. Postoji način kako se to radi... Mene je advokat savetovao da ne reagujem na to, zato je i nisam tužio ranije.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike