Džoni Dep tvrdi da je doživljavao nasilje od Amber, izneo šokantne detalje: Udarala mi je šamare, krio sam se u kupatilu!

20.04.2022

21:00

0

Glumac je otkrio i šta se dešavalo na njihovom venčanju, te kada je sve krenulo nizbrdo

Džoni Dep tvrdi da je doživljavao nasilje od Amber, izneo šokantne detalje: Udarala mi je šamare, krio sam se u kupatilu!
profimedia-0682570148 - Copyright Profimedia

Suđenje između bivših supružnika Džonija Depa i Amber Herd je nastavljeno, a glumac je izneo šokantne detalje njihovog odnosa.

Kako je rekao, ona je ispoljavala potrebu za sukobom i nasiljem.

- Moglo bi da počne šamarom. Moglo bi da počne guranjem. Moglo bi da počne sa, znate, bacanjem TV daljinskog u moju glavu. To bi moglo biti bacanje čaše vina u moje lice. Ali sve u svemu, to je bilo konstantno - ispričao je glumac.

Kao i u utorak, Dep je odbacio tvrdnje svoje bivše žene da je bila žrtva nasilja u porodici tokom njihovog kratkog braka 2015. i 2016. godine. Junak serijala "Pirati sa Kariba" kazao je kako je Amber Herd koristila njegovu traumu odrastanja sa nasilnom majkom, i da ga je napadala "paradom uvreda".

Profimedia
 

- Nije mi bilo dozvoljeno da budem u pravu, nije mi bilo dozvoljeno da imam glas. Dakle, u određenom trenutku, kada vam to padne na pamet je kada počnete polako da shvatate da ste na neki način u vezi sa svojom majkom, a znam da to zvuči perverzno i glupo. Ali činjenica je da neki ljudi traže vaše slabosti i osetljivost. I kada toj osobi ispričaš svoj život i šta si proživeo, kroz šta si prošao, kao što se dešava u odnosima, to je više postalo municija (za Herd)... da me ili verbalno desetkuje ili da me baci u neku vrstu mešavine konfuzije i depresije - pričao je on.

Herd, koja je uglavnom sedela nepomično tokom Depovog svedočenja u utorak, danas je bila nasmejana dok ju je njen bivši prikazao kao nekoga ko potkopava njegovu sopstvenu potragu za trezvenošću dok je uzimao droge poput ekstazija i spida, i preterivao sa alkoholom.

- Šta kažeš na to da se ti otrezniš i podeliš tu trezvenost sa mnom, da me podržiš i pomogneš sa ovim - navodno ju je pitao, ali je ona odbila.

Profimedia
 

Tokom svedočenja, Dep se prisetio njihovog venčanja gde su mnogi gosti uzimali drogu MDMA. Dep je, međutim, tvrdio da je tog dana pušio samo marihuanu, i da se ne seća da je čak ni pio.

- Moja omiljena droga je bila i jeste marihuana - priznao je Dep.

Glumac je rekao da u vreme njihovog venčanja on i Herd nisu imali predbračni ugovor, a otvaranje teme o njegovom sklapanju bila je „odskočna daska za neprijatnosti i svađe“.

Kada se pojavila ideja o „postbračnom“ sporazumu, „to je bio početak australijske borbe“, rekao je Dep, koji je u to vreme radio na petom nastavku "Pirata sa Kariba" u toj zemlji. Do tuče je došlo nakon što su Depovi advokati navodno imali sporni sastanak sa Amber Herd, koja je potom odletela u Australiju da se suoči sa Depom.

- Kad je stigla u Australiju, to se već toliko duboko urezalo u njenu psihu, toliko da me je zaista iznenadilo to što je stalno govorila 'Nisam čak ni u tvom testamentu' - rekao je Dep, pa nastavio da opisuje tu situaciju:

- Bila je besna i bila je opsednuta, i dok sam pokušavao da se izvučem iz situacije - ona ​​me je zakucavala brutalnim rečima - oprostite mi na rečniku - ali sećam se da nije bilo lepo da mi govori kako advokate ljubim u d*** — pokušao sam da se izvučem iz situacije, ali bezuspešno - ispričao je i dodao da se u jednom trenutku zaključao u kupatilo, ali da je Herd navodno nastavila da „lupa po vratima i vrišti nepristojnosti, želeći da se fizički obračuna“.

Profimedia
 

Depovo svedočenje u kojem se stavio u poziciju žrtve koja se „često krila u kupatilu da bi pobegla od gospođe Herd tokom svađa“ i trpeo njenu „taktiku srednjoškolskog maltretiranja“, usledila je nakon dana u kom je njegov pravni tim postavio temelje za humanizovanje holivudske zvezde čija je karijera krenula nizbrdo nakon navoda Amber Herd da ju je fizički zlostavljao.

Filmska zvezda je 2019. godine podnela tužbu za klevetu protiv bivše supruge od 50 miliona dolara zbog članka koji je 2018. objavila u Vašington postu, a u kojem je detaljno opisala da je bila žrtva nasilja u porodici.

Dep je danas ponovio svoje svedočenje od utorka da „nikada nije udario gospođu Herd" i da „nikada u životu nije udario ženu.”

Očekuje se da će proces u kojem Amber Herd tek treba da svedoči, trajati šest nedelja.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike