Svi detalji suđenja! Džoni Dep svedočio protiv bivše supruge: Pobesnela je jer sam sam skinuo čizme

20.04.2022

11:14

0

Glumac je podneo tužbu za klevetu protiv Amber, a proces će trajati oko šest nedelja

Svi detalji suđenja! Džoni Dep svedočio protiv bivše supruge: Pobesnela je jer sam sam skinuo čizme
profimedia-0684383074 - Copyright Profimedia

Suđenje između Džonija Depa i Amber Herd dobilo je novi epilog, jer je glumac u trosatnom svedočenju protiv bivše izneo nove detalje iz vremena kada je brak počeo da im se raspada. 

Dep je Herdovu tužio za klevetu, te je govorio i o momentu kada je shvatio da između njih više nema ljubavi.

- Na početku je sve bilo, koliko se sećam, predobro da bi bilo istinito. Bila je pažljiva, nežna, pametna, zabavna i puna razumevanja. U mojoj glavi ona je bila savršena partnerka. Poznavala je opskurnu bluz muziku koju sam slušao - izjavio je Džoni te dodao kako je tada bila draga, načitana i slatka, prenose svi svetski mediji.

- A onda su se stvari počele menjati. Možda je bolje reći da su počele da se otkrivaju - izjavio je.

Kako je opisao, trenutak kada je shvatio da je njihovom braku došao kraj, bilo je u jednom danu kada je došao kući - izuo se i seo.

Profimedia
Džoni Dep i Amber Herd u sudnici

Džoni je ispričao kada se vraćao kući s posla, da je njegova tadašnja draga imala običaj da mu donese čašu vina i skine mu obuću. Međutim, jednom je telefonirala kad je on ušao u kuću, pa je radije sam izuo svoje čizme nego čekao da ona završi razgovor.

- Puno sam radio i kad bih došao kući s posla, ušao bih u kuću, a ona bi me smestila, dala mi čašu vina i skinula mi čizme, te ih odložila sa strane. Nikada nisam doživeo ništa slično u svom životu. Nikada ranije nisam tako nešto doživeo i to je postala uobičajena stvar, nešto poput rutine. Jedne noći sam došao kući i ona je razgovarala telefonom. Sam sam skinuo čizme i odjednom mi je gospođa Herd prišla s tim posebnim izrazom lica i samo mi je rekla "Šta si to upravo uradio? Šta si uradio?" - ispričao je Dep na sudu i dodao da ju je pitao na šta tačno misli, a ona mu je odgovorila: "Skinuo si čizme."

Profimedia
Džoni Dep na suđenju protiv bivše supruge

- "Da, jesam", odgovorio sam joj i rekao: "Bila si zauzeta". Ona mi je tad rekla: "Ne, ne, ne, to je moj posao. Ti to ne radiš, to ja radim". Zatim mi je rekla - hajde da ti donesem čašu vina. Zastao sam jer je činjenica bila da se vidljivo uzrujala zbog toga i zato što sam ja prekinuo njena pravila rutine. Jednom kad primetite takve stvari, počnete da primećujete i druge stvari koje izađu na videlo. Nakon toga je kroz godinu, godinu i po dana postala gotovo sasvim druga osoba - prisetio se glumac.

Suđenje na kome Dep svedoči za klevetu zbog članka iz 2018. godine koji je Amber napisala za Vašington Post Amber i njega predstavila kao nasilnika, biće nastavljeno i danas. 

Glumac je juče ispričao i da jeste bilo svađa između njih, ali da nikad nije bio nasilan prema njoj, te opisao i kakav je odnos imao sa njom, ali i sa njenom porodicom.

- Bila je pažljiva, draga, pametna, duhovita, imala je razumevanja. Imali smo puno toga zajedničkog - rekao je Dep. Takođe je otkrio da je on nju nazvao Slim, a ona njega Stiv, prema likovima Loren Bakol i Hemfrija Bogarta iz filma "Imati i nemati".

Profimedia
Džoni Dep na prvom suđenju 14.4.2022. godine

Zvezda "Pirata s Kariba" ispričala je na sudu da je počeo da pije tablete kad mu je bilo samo 11 godina, a do svoje petnaeste već je bio isprobao sve droge za koje je znao. Počeo je s tabletama koje je njegova majka pila za živce i od tada je samo "napredovao", priznao je na sudu.

- Mami bih doneo njene tablete za živce, a onda bih i sam uzeo jednu da pobegnem od tolike brige, od toliko osećanja - da pobegnem od tog haosa koji smo proživeli. Ne mogu da kažem da sam ponosan što to priznajem - rekao je glumac i objasnio da je nakon tableta prešao na marihuanu i druge vrste droge.

- Nikad nisam uzimao ništa za zabavu. Uzimao sam i skidao se s tih stvari kako bih otupeo i maknuo se od tih duhova, utvara koje su bile sa mnom još od moje mladosti. Bilo je to prvenstveno samolečenje, jedan od onih trenutaka kad želite da vas neko izbavi odavde. Želite da pobegnete od sopstvenog mozga, od sopstvenih misli i glave - poručio je on.

- Način na koji je ona okarakterisala moju "zloupotrebu supstanci" vrlo je ulepšana i žao mi je što to moram da kažem, ali to je jednostavno laž. Bio sam joj laka meta jer, nakon što u nekoga imate godine i godine poverenja i ispričate toj osobi sve tajne svog života, ona te informacije može da upotrebi protiv vas, pogotovo ako dođete do određene tačke kada vam se sve čini beznadežnim ili nemogućim - istakao je Džoni na sudu teška srca, a zatim dodao da ne smatra sebe "manijakom koji stalno treba da bude napušen ili pijan sve vreme". On je otkrio i da je pre odlaska u Australiju bio trezan oko 18 meseci, pominjući trenutak kada je izgubio deo prsta jer je, "Herd bacila flašu na njega".

Profimedia
Amber Herd na suđenja dolazi nasmejana

Međutim, priznao je da se navukao na lek protiv bolova Roxycontin, koji je nazvao "Roxies", nakon što je patio od išijasa zbog bacanja stolice kroz prozor u četvrtom nastavku filma "Pirati s Kariba".

- Nisam uzimao te tablete da bih se opio, uzimao sam ih da bih ozdravio ili da bi mi bilo bolje. Jer ako ste bez tableta, vašem telu neće biti dobro - rekao je glumac.

Takođe se izvinio zbog toga što je svom najboljem prijatelju slao gnusne poruke o Amber, rekavši da želi da vidi njen "truli leš kako se raspada u je*** prtljažniku Honde Civic".

- Sramim se nekih navedenih stvari. Neprijatno mi je što je u tom usijanom trenutku bol koju sam osećao otišla na mračna mesta. Ponekad se s boli treba nositi s humorom, a ponekad s vrlo crnim humorom. Odrastao sam gledajući Montija Pajtona zato mogu da odem u crni humor. Reči se koriste kako bi se nešto naglasilo, kako bi se izrazilo ono što osećate u određenom trenutku. To je kao odrastanje, učite na tim greškama, učite iz tih stvari i idete dalje - objasnio je glumac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike