Majka ga je zlostavljala! Džoni Dep izneo jezive detalje iz detinjstva: U svakoj prilici je bila okrutna

20.04.2022

12:19

0

Holivudski glumac otkrio je na koji način ga je mama maltretirala i fizički i psihički, kao i momenat kad ih je otac napustio

Majka ga je zlostavljala! Džoni Dep izneo jezive detalje iz detinjstva: U svakoj prilici je bila okrutna
profimedia-0684362557 - Copyright Profimedia

Tokom suđenja za klevetu koju je Džoni Dep podneo ptoriv bivše supruge Amber Herd, glumac je juče izneo teške detalje o svom odrastanju, pre svega o majci Beti Su Palmer koja ga je zlostavljala.

Na suđenju, koje je otvoreno za javnost i koje će trajati oko šest nedelja, glumac je izneo svoju stranu priče o braku sa glumcom koja mu sudskim putem potražuje čak 100 miliona dolara jer ju je navodno omalovažio i optužio da laže.

Kada su svedočenje završili ljudi iz njihovog bliskog okruženja, Dep se okrenuo priči o svom detinjstvu. Majka mu je, inače, preminula 2016. godine.

Profimedia
Džoni Dep i Amber Herd na sudu

- Tačno sam znao kako odgajati decu kada je moja devojka Vanesa Paradis zatrudnela. Tačno sam znao kako odgajati decu, što je bilo potpuno suprotno od onoga što s u moji roditelji radili. Nikada nemojte povisiti glas pred svojom decom, nikada. Ili vrištati reč "ne". Nikada svojoj deci nisam želeo da kažem "ne". Želeo sam da im pokažem da postoje opcije - rekao je glumac, a prenosi Daily Mail.

Takođe je spomenuo verbalno zlostavljanje, prozivke i maltretiranje koje je doživeo od svoje majke, koju je opisao kao vrlo nepredvidivu.

- Iskoristila je svaku priliku da bude okrutna prema meni koliko god može da bude - rekao je glumac.

Nervozno se nasmejao dok se prisećao kako je na njega bacila pepeljaru koja ga je udarila u glavu, kako ga je gađala cipelama na visoku petu, telefonom, "šta god joj se tada našlo pri ruci".

Profimedia
Džoni Dep

- U našoj kući nikada nismo imali neku vrstu sigurnosti ili zaštite, jedino što smo trebali da uradimo, bilo je držati se podalje od nje. Kad bi se ona razbesnela, nekog bi dohvatila, a to bih najčešće bio ja. Fizičko nasilje, fizičko zlostavljanje. To je bila konstanta. Svi smo bili pomalo šokirani.

Kad bi prošla pored nas, automatski bismo pokušali da se zaštitimo jer nismo znali šta će se sledeće dogoditi - prisetio se Dep i ispričao kako je njegova majka njemu i njegovoj braći i sestrama davala okrutna imena. Njegovu sestru, čije je pravo ime Kristi, namerno je zvala Vajolet jer se tako zvala majka njegovog oca, koju je Depova majka prezirala.

- Moja majka je prezirala roditelje mog oca. Baka se zvala Vajolet, pa je moja majka sestri govorila: "Dođi ovamo, Vajolet, uđi ovamo, Vajolet". Moja sestra Kristi vrlo je dobro znala da je to psihološko i emocionalno maltretiranje, ali je morala to da prihvati. Jednostavno morate prihvatiti tu bol - ispričao je Dep.

A.K./ATAImages
Džoni Dep

On je tad imao lenjo oko, pa je u jednoj fazi života morao da stavlja flaster preko svog zdravog oka kako bi pokušao da ojača ovo drugo. Majka ga je zbog toga nazivala pogrdnim imenima kako bi ga ponizila.

- Psihološko zlostavljanje bilo je gotovo gore od premlaćivanja. Premlaćivanje je samo fizička bol, a s njom naučite da se nosite, prihvatite je. Ali psihičko i emocionalno zlostavljanje je ono što nas je uništavalo - priznao je.

Za svog oca, Džona Kristofera Depa, rekao je da je bio ljubazan, stoički čovek koji nikada nije izgubio živce ili napao Beti Su, sve do jednog dana kada je Depu bilo 15 godina, a on je tada otišao i više se nije vratio.

- Nisam shvatio kad je moj otac otišao. Jednog jutra je otišao na posao, spakovao stvari u automobil i otišao. Mama je došla kući s posla satima kasnije, oko 15.30 sati. Ušla je u kuću, zastala, pogledala oko sebe i nešto je osetila. Rekla nam je: "Vaš tatica je otišao. Otišao je, otišao je".

Zatim je otrčala u njihovu spavaću sobu, pogledala u ormar, otvorila vrata i videla da njegove odeće i stvari više nema. Bila je uzrujana. Uzeo sam njen automobil i odvezao se do tatinog posla. Imao sam 15 godina i došao sam pred njega i rekao mu: "Slušaj, čini se da je neko ukrao svu tvoju odeću". On mi je odgovorio: "Da, završio sam. Ne mogu više. Ne mogu više tako da živim. Sada si ti glavni muškarac u kući". Te njegove reči mi nisu uopšte legle. Nisam bio spreman da čujem te reči - ispričao je Dep na sudu.

Profimedia
Džoni Dep

Njegova majka je nakon toga patila od vrlo teške depresije.

- Jednog popodneva sam zaspao i kada sam se probudio, ušao sam u dnevnu sobu i video svoju majku kako gotovo usporeno puzi. Znao sam da nešto nije u redu. Iz usta su joj potekle bale. Ulazna vrata su se otvorila, moj ujak i dva bolničara su ušli i bacili je na nosila, te je odvezli u bolnicu na ispiranje želuca. Progutala je mnoštvo tableta i pokušala da počini samoubistvo - rekao je slavni glumac. Beti je bila vrlo snažna žena, ispričao je Džoni, ali je po izlasku iz bolnice patila od duboke depresije.

- Živela je na kauču i spala na otprilike 30 kilograma. Te slike su mi se vrtele u glavi. Smatrao sam da je moj otac otišao na kukavički način. Bio sam duboko uznemiren zbog toga - priznao je Dep.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike