Počelo suđenje Džonija Depa i Amber Herd: Glumac došao u dobrom raspoloženju, ispred suda obožavaci sa transparentima (FOTO)

12.04.2022

14:58

0

Autor: Marija Mitić

Bivši supružnici danas su se sreli na sudu zbog tužbe koju je Dep podneo protiv glumice, navodeći da ga je „lažno prikazala kao nasilnika u porodici“ u tekstu koji je objavljen u „Vašington Postu“ 2018. godine

Počelo suđenje Džonija Depa i Amber Herd: Glumac došao u dobrom raspoloženju, ispred suda obožavaci sa transparentima (FOTO)
profimedia-0682321644 (1) - Copyright Profimedia

Danas je zvanično počelo suđenje između slavnog glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd. Glumac, kojeg je bivša optužila za nasilje i seksualno zlostavljanje je stigao u sudnicu, a mahanjem je pozdravio brojne medijske ekipe. On se pojavio u teget odelu sa belom kravatom i detaljima, dok je na licu imao svoje uobičajene naočare za sunce.

Ispred suda u Ferfaksu u Kaliforniji, takođe su se okupili i Depovi obožavaoci, od kojih su neki mahali transparentima sa natpisom "Pravda za Džonija" i sličnim.

Ova parnica zapravo se održava zbog tužbe koju je Dep podneo protiv glumice, navodeći da ga je „lažno prikazala kao nasilnika u porodici“ u tekstu koji je objavljen u „Vašington Postu“ 2018. godine.

Profimedia
Džoni Dep

Amber je u spornom tekstu tvrdila da je doživela fizičko nasilje od Depa, što on negira, a za ove navodne neistine, glumac potražuje čak 50 miliona dolara, što je četiri puta veći iznos od procenjenog bogatstva koje trenutno ima glumica.

Inače, Amber i Džoni se sude već šest godina, iako se Amber branila govoreći da u  ispovesti koju je objavila u „Vašington postu" 2018. godine, a u kojoj je „pisala o nasilju koje je navodno doživela", nije mislila na Depa.

Profimedia
Obožavaoci sa transparentima ispred suda

- Džoni me tuži zbog članka u kom ga nijednom nisam prozvala po imenu. Pisala sam o ceni koju žena plaća, pošto progovori o nasilju koje je doživela od strane moćnog muškarca. I dan-danas plaćam ceh, ali se i nadam da ćemo oboje moći da rešimo sve i u miru nastavimo dalje - izjavila je nedavno glumica.

Profimedia
Obožavaoci sa transparentima ispred suda

Inače, na njihovom suđenju naći će se i pojedine poznate ličnosti poput Džejms Franko, Pol Betani, Ilon Mask.

Očekuje se da će ovo suđenje, koje je zatvoreno za javnost, ali privlači veliku pažnju, trajati više od mesec dana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike