Depova bivša paniči! Zbog suđenja s glumcem donela neobičnu odluku: Moram tako, jer još plaćam ceh zbog svega što se desilo!

11.04.2022

06:00

1

Amber i Džoni samo što se ne sastanu oči u oči, u Virdžiniji

Depova bivša paniči! Zbog suđenja s glumcem donela neobičnu odluku: Moram tako, jer još plaćam ceh zbog svega što se desilo!
profimedia-0374309799 - Copyright Profimedia

Amber Herd iznenadila je brojne fanove pošto je na Instagramu istakla da će se u narednih nekoliko nedelja kloniti društvenih mreža, jer će biti u Virdžiniji i na suđenje s bivšim suprugom Džonijem Depom. Njene kolege, naime, uglavnom tim putem obaveštavaju javnost šta se tačno događa, međutim glumica je donela odluku da „bude oflajn dok se drama ne zaključi".

Podsetimo, Dep od Herdove traži 50 miliona dolara akonto ispovesti koju je objavila u „Vašington postu" 2018. godine, a u kojoj je „pisala o nasilju koje je navodno doživela od njega". Ona, s druge strane, ne odustaje od toga da „glasno govori o mukama kroz koje je prošla" - njega, naglašava, nikada nije imenovala, već je samo „govorila iz ugla žene koju je maltretirao muškarac na položaju".

Džoni Dep Profimedia
 

- Biću oflajn narednih nekoliko nedelja. Kao što znate, biću u Virdžiniji, gde ću se sastati oči u oči s bivšim suprugom, Džonijem Depom - počela je ona, koja ovakva saopštenja retko kad i daje, a tek objavljuje.

- Džoni me tuži zbog članka u kom ga nijednom nisam prozvala po imenu. Pisala sam o ceni koju žena plaća, pošto progovori o nasilju koje je doživela od strane moćnog muškarca. I dan-danas plaćam ceh, ali se i nadam da ćemo oboje moći da rešimo sve i u miru nastavimo dalje - dodala je.

- Uvek sam ga volela i jako me boli što moram da se prisećam ružnih stvari koje čine našu prošlost i to pred celim svetom. Zhvalna sam na svoj vašoj podršci koju imam. Oslanjaću se na to u narednom periodu. S ljubavlju, Amber - zaključila je u otvorenom pismu ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

 

Dep se akonto ovoga nije oglašavao, prenose strani mediji. Na sudu će se svakako sresti danas, 11. aprila i sve bi trebalo da je gotovo kroz šest nedelja. Na listi svedoka, prema ranijim napisima, nalaze se Džejms Franko, Pol Betani, Ilon Mask, predstavnici kompanija „Walt Disney" i „Warner Bros", te policajci iz Los Anđelesa, prijatelji, članovi porodica i ostale osobe povezane sa bivšim supružnicima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike