Otkako je postao poznat, Mirza Selimović je jedno zauvek izgubio! Otvorio dušu: Pevanje je skup sport!

14.04.2022

21:25

0

Prisećajući se čuvenog talent-šoua i slave koju je u istom stekao, naglasio je i kako se muzikom nikada nije bavio samo zbog para

Otkako je postao poznat, Mirza Selimović je jedno zauvek izgubio! Otvorio dušu: Pevanje je skup sport!
oskar_popularnosti_05042022_0035 - Copyright ATAImages/Borislav Zdrinja ZIPA

Prisećajući se „Zvezda Granda", takmičenja iz kog je svojevremeno izašao i kao pobednik, pa stekao ogromnu popularnost, Mirza Selimović je otkrio šta mu je još talent-šou još doneo, a šta iz odneo.

„Tamo gde me niko ne zna..."

- Oduzme ti tu privatnost koju sam voleo dok nisam postao poznat u javnosti, to je ono dobro, kad imaš neki svoj prostor da te niko ne zna, zato i volim da odem tamo gde me niko ne zna... Da ti mnogo lepših stvari nego što možeš da zamisliš, mnogo putovanja, upoznaš neke sjajne ljude, radiš ono što najviše voliš i nešto zaradiš od toga, ne može bolje - ispričao je Mirza u emisiji „Grand njuz", pa nastavio o tome kako se pevanjem nikad nije bavio zbog novca.

Mirza Selimović, ATAImages/M. M.
 

„Ovo je skup sport!"

- Meni je to pre svega uvek bilo zadovoljstvo, drago mi je što sam relativno rano prestao da razmišljam o novcu na takav način, jer sam imao priliku da ga zaradim. Zahvaljujući tome što sam voleo ovaj posao imao sam priliku da putujem i da zarađujem. To mi je dalo priliku i da sarađujem sa nekim ljudima, jer ipak je ovo skup sport i zahteva određene finansije, ali bez ljubavi prema tom poslu, mislim da nema ništa - zaključio je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike