Mirza Selimović posle 15 godina na sceni doživeo veliki šok: „Nisam znao kako da se ponašam!"

27.12.2021

14:42

0

Pevač doček, naime, mhom provodi radno. Kada se dogodio izuzetak, to ga je veoma zbunilo...

Mirza Selimović posle 15 godina na sceni doživeo veliki šok: „Nisam znao kako da se ponašam!"
grand_novogodisnji_program_07122021_0012 - Copyright M.M./ATAImages

Mirza Selimović najluđu noć uglavnom provodi „na terenu". Međutim, protekle godine zbog pandemije koronavirusa nije bilo tako. Pevač otkriva da ga je to veoma iznenadilo i to toliko da nije znao kako da se ponaša, iako je shvatao da drugačije i ne može.

15 godina sam negde uvek pevao!

- Navikao sam da radim za doček. Prošle godine sam imao slobodno, jer se nije radilo i, verujte mi, da nisam znao kako da se ponašam. Petnaest godina sam negde uvek pevao, pa je bilo malo čudno što sam kući i što nemam obaveze - priznao je on.

- Ali ne pada mi teško kad radim, da mi teško pada onda bi se zapitao da li da se bavim ovim poslom - iskren je bio Mirza u razgovoru za „Grand onlajn", nakon čega se osvrnuo na godinu koju polako, ali sigurno ispraćamo.

- Kad sagledam celu godinu, pola je bilo dobro, a pola je palo u zaborav. Ali, uvek gledam da izvlačim samo najbolje iz svega, tako da je bilo nekih lepih pesama, lepih druženja, snimanja - nabrajao je pevač, pa nastavio o tome šta to nije uspeo da uradi u 2021.

Planovi...

- Nisam izbacio album koji sam planirao i sto odsto ću u narednoj godini to i uraditi - s osmehom zaključuje nekadašnji pobednik „Zvezda Granda".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike