Na ovo nikako nije spreman! Mirza Selimović progovorio o ženidbi: Ozbiljne su to stvari

29.11.2021

08:15

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je za 24sedam otkrio koje su mu novogodišnje želje, da li mu smetaju poređenja sa drugim pevačima, da li bi zarad karijere pribegao aferama i skandalima, kao i mnogim drugim temama

Na ovo nikako nije spreman! Mirza Selimović progovorio o ženidbi: Ozbiljne su to stvari
selakov_selimovic_mona_26112021_0028 - Copyright ATAImages/ A.A.

U susret praznicima razgovarali smo sa Mirzom Selimovićem, koji nam je osim planova za Novu godinu i novogodišnjih želja otkrio još mnogo zanimljivih stvari.

Kako je pevač u dugoj i skladnoj vezi, razgovor smo počeli upravo tom temom, a pevač je za 24sedam otkrio da li razmišlja o ženidbi.

 - Što se tiče novogodišnjih želja, samo da smo zdravi i da nam niko ne fali. Sve drugo može da se nadomesti. Na poslovnom planu, želja mi je da u narednoj godini objavim novi album, jedva čekam da vidim reakcije publike. A što se tiče braka i ženidbe, za sada je dobro ovako, nema potrebe da se žuri. Ozbiljne su to stvari, u suštini, ja ne bežim ni od čega. Ne planira se to toliko, kad se desi, desiće se, obavestiću javnost. (smeh)

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kako pevač važi za nadasve kulturnog i vaspitanog momka, upitali smo ga koliko mu se to isplati, te da li bi zarad karijere bio spreman da načini neki skandal ili aferu. Mirza je naravno ostao dosledan sebi, i istakao da vaspitanje i obraz nemaju cenu. 

- Obraz nema cenu. Zahvalan sam roditeljima što su me naučili pravim vrednostima. Ipak, u ovom poslu moraš imati dozu ne bezobrazluka, neko svoje "ja", da ne daš nikome da te gazi. Skandali i afere mi svakako nisu svojstveni, i ne bih nikada pribegavao tome. Mene i nema toliko u medijima, što mi se dopada, osim kada prezentujem nešto novo. I to je taj balans koji je možda i najbitniji u ovom poslu - kaže Mirza i ističe da ga nimalo ne remeti to što su pojedini pevači manjih vokalnih soposobnosti možda traženiji, plaćeniji i popularniji od njega. Kako kaže, kod njega nema mesta sujeti.

- To me ni najmanje ne pogađa. Svako ima svoj put, svima nam je to negde zapisano. Nemam problem ni sa kim, drago mi je kada neko uspe. Svestan sam koliko mogu i svojih sposobnosti, a znam i koliko ne mogu - kaže Selimović i daje nam šlagvort za pitanje, šta je ono što ne može i nikada ne bi mogao.

ATAImages/ A.A.
 

- Uvek kada nečemu pristupim, kažem sebi "ja to mogu". I kad sam bio u takmičenju, svemu ozbiljno pristupam. Jedino što ne bih mogao, ne bih mogao preko sebe i onog što jesam. Ne bih mogao da nameštam sebi afere, paparaco emisije, i tako nešto tog tipa.

Kako odaje utisak da je uvek vrlo smiren i da ga malo toga može iznervirati, upitali smo ga i šta je ono što ga "istera iz takta" i kakav je kada pobesni.

- Ima momenata kada se iznerviram, mada se brzo i smirim. Ne volim kašnjenje, neodgovornost. Kad poludim, sklonite se, ujedam! (smeh) Posebno sam nervozan kada izlazi pesma, briga o svemu, uzbuđenje, to su ozbiljne šizofrenije - kaže Mirza za 24sedam i osrvće se na poređenja sa nekim od naših najboljih vokala - Zdravkom Čolićem, Dženanom... On ističe da mu to nimalo ne smeta, naprotiv. 

ATAImages/ A.A.
 

- Ta poređenja mi imponuju. Dobro je što me porede sa nekima od naših najboljih pevača, ali ja sam našao neki svoj put, islim da ljudi prepoznaju moj glas. Moje pesme u takimčenju "Zvezda Granda" pevaju učesnici, što mi takođe imponuje. Bio bi samo problem da me porede sa nekima koji nisu kako treba.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike