Nije sve med i mleko: Pobednik „Zvezda Granda” o borbi za mesto na estradi

30.10.2021

15:18

0

Mirza Selimović objašnjava da je svoju karijeru isključio gradio na pesmama, a ne na skandalima

Nije sve med i mleko: Pobednik „Zvezda Granda” o borbi za mesto na estradi
Copyright Mirza Selimović ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Mirza Selimović, pobednik je osme sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”. Iako je trijumfovao u ovom talenat šou programu, on ističe da je oko karijere istinski morao da se pomuči. Slavu nije gradio na skandalima, već su za njegov uspeh zaslužne isključivo pesme. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Meni je muzika stil života, uz muziku tugujem, radujem se i ljudi prepoznaju tu moju emociju. Bog mi je dao talenat i ja želim da ga koristim u normalne svrhe, bez skandala. Znam da je to teži put, ja sam dve godine lutao i nisam znao šta da radim, ali sa ove tačke gledišta sam veoma srećan - rekao je Mirza za „Grand Online” i objasnio koliko je morao da se potrudi da ostane zapažen na javnoj sceni. 

Mirza Selimović ATAImages/Antonio Ahel
 

- U tom momentu kada sam pobedio možda jesam bio najakutelniji, ali borba zapravo tek tu počinje. Tek tada shvatiš da nije sve med i mleko. Dolaze novi kandidati, nova sezona takmičenja, stari učesnici se zaboravljaju ako ne rade ništa. Ako želiš da uspeš moraš dati svoj maksimum - objasnio je nekadašnji pobednik „Zvezda Granda”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike