Dušica Grabović u jeku afere o prostituciji: Sanjala sam pokojnog oca, ustao je iz groba uplakan... (FOTO)

13.04.2022

19:06

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica kaže da veruje u snove te da će očevu želju o aferi koja je u poslednje vreme prati, najpre ispuniti

Dušica Grabović u jeku afere o prostituciji: Sanjala sam pokojnog oca, ustao je iz groba uplakan... (FOTO)
milan_rodjendan_02042019_0058 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ime pevačice Dušice Grabović poslednjih dana provlačilo se kroz medije gde se navodilo da se ona bavi prostitucijom, što je veoma pogodilo pevačicu. U više navrata ona je istakla da se ne bavi najstarijim zanatom, kao i da ne podvodi devojke, za šta su takođe pristigle optužbe na njen račun.

Pevačicin otac preminuo je nedavno, a sada ga je na svom Instagram nalogu i spomenula. Naime, Dušica je otkrila da ga je sanjala i da joj je dao savet baš vezan za čitavu aferu koja je ovih dana prati.

- Verovali ili ne, sanjala sam sinoć svog pokojnog oca koji ustaje iz groba uplakan i kaže mi: ''Gazi ih sine, ja sam još uvek tu da ti držim leđa!'' Uvek pratim svoje snove i poslušaću svog oca jer nam u snovima oni koje volimo i koji samo fizički nisu tu kažu ono što ih boli jer nas gledaju odozgo i osećaju našu tugu ili sreću! Ja verujem u svoje snove i kada nisam mogla da mu ispunim želju da vidi moju decu i svoje unuke, prvo ću ovu da mu ispunim - napisala je Dušica.

Printscreen Instagram/dusicagrabovic
Objava Dušice Grabović na Instagramu

Podsetimo, Dušica Grabović u više navrata je isključivo negirala bilo kakvu vezu sa bavljenjem prostitucijom.

- Ja se bavim isključivo pevanjem. Deset godina unazad nisam u zemlji, nakon povratka iz Australije, otišla sam u rijaliti gde sam se visoko pozicionirala. Ja nemam veze sa prostitucijom, nemam pojma otkud tu moje ime. Zbog smrti roditelja sam došla ovde iz Amerike i to me je zateklo - rekla je ranije Dušica, koja je dobila i etiketu makroa.

ATAImages/ A.A.
Dušica Grabović

- Na naslovu piše da ja privodim devojke. Posle samo prepisuju, konkretno, ja nisam prostitutka - istakla je Dušica pre par dana na Kurir televiziji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike