Tužiću devojke koje su me optužile za podvođenje! Dušica Grabović o aferi: Zna ko je pustio sporni snimak u etar

11.04.2022

14:02

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ostaje pri stavu da se bavi isključivo muzikom te da nema veze sa prostitucijom

Tužiću devojke koje su me optužile za podvođenje! Dušica Grabović o aferi: Zna ko je pustio sporni snimak u etar
dusica_grabovic_27072020_0007 - Copyright ATAImages/ A.A.

Ime Dušice Grabović poslednjih dana vezuje se za prostituciju i podvođenje, a navodno su i pojedine devojke koje su uhapšene zbog bavljenja najstarijim zanatom priznale da ih je podvodila upravo pevačica.

Ipak, Dušica sve te navode negira, a sada je pokomentarisala i sporni audio snimak koji je isplivao u javnost, na kojem deluje kao da ugovora viđanje s klijentom. Ipak, kako kaže, ona je ugovarala svoj nastup, a sada je otkrila i da zna ko stoji iza svega.

Printscreen KurirTv
Dušica Grabović

- Imamo dve potencijalne osobe protiv kojih ćemo podneti krivične prijave, prvo zato što je neko snimao razgovor. Utvrdila sam ko je, ali ne bih da otkrivam ko je, da ne bi pobegao. Javila sam se čoveku koji je rekao da je prijatelj mojih prijatelja, čim se neko pozvao na njih - kaže Dušica i navodi da će tužiti sve devojke koje su je optužile za podvođenje.

- Tu sam da izvučem maksimum od onog posla. Ja ne znam šta ćemo sa tim devojkama, koje su me direktno optužile za podvođenje. Tužiću svakoga ko mi je uvredio čast - kaže pevačica.

Prema pisanju jednog tabloida, Dušica je određena kao makro, a kako je ona sama navela, nikada se nije time bavila.

ATAImages/ M.M.
Dušica Grabović

- Na naslovu piše da ja privodim devojke. Posle samo prepisuju, konkretno, ja nisam prostitutka - istakla je Dušica u Pulsu Srbije na Kurir televiziji i zaključila:

- Ja se bavim isključivo pevanjem. Deset godina unazad nisam u zemlji, nakon povratka iz Australije, otišla sam u rijaliti gde sam se visoko pozicionirala. Ja nemam veze sa prostitucijom, nemam pojma otkud tu moje ime. Zbog smrti roditelja sam došla ovde iz Amerike i to me je zateklo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike