Dušica Grabović progovorila o trudnoći: Imala sam dva spontana pobačaja...

09.04.2022

13:51

0

Autor: Marija Mitić

Za pevačicu se šuškalo da nosi blizance, a ona, zbog bolnog iskustva, ostaje suzdržana kada je ova tema u pitanju

Dušica Grabović progovorila o trudnoći: Imala sam dva spontana pobačaja...
Dušica Grabović - Copyright ATAImages/ M.M.

U jeku optužbi da se bavi "najstarijim zanatom", ime Dušice Grabović u medijima pratili su i navodi o trudnoći.

Za pevačicu se govorilo čak i da nosi blizance, a ona se sada osvrnula na ove spekulacije pa otkrila da je u proteklom periodu imala dva spontana pobačaja, te istakla da je ova tema za nju bolna.

 - Ne bih da komentarišem to, jer su to intimne stvari. Kao što bi me pitao da li sad nosim veš ili ne, to mi je isto pitanje. To ćete saznati vrlo uskoro. To jeste jako divna vest, svi su mu čestitali... Imala sam dva spontana pobačaja pre ovoga, teška srca mogu to da kažem i zato neću da se izjašnjavam. Treći svetski rat se sprema, a ja kao da sam državni neprijatelj. Neka bude da udaraju i na nerođenu decu i na moju egzistenciju, ali ja ću da pobedim. Ja sam inače pobednik u životu, igraćemo se do kraja i sve vas volim - počela je Dušica Grabović za Pink.rs, a potom se osvrnula i na ozbiljne optužbe o prostituciji sa kojima se suočava, pa istakla da je nadležni organi nisu kontaktirali. 

ATAImages/Antonio Ahel
Dušica Grabović

 - Bila sam šokirana. Iskreno, meni je sve ovo bila šala. Vidite da sam opuštena osoba. Mogu da zaplačem kada izgubim voljene osobe, kao što je moj tata preminuo skoro. Nije se ni ohladio čovek. Došla sam iz Amerike gde sam imala vrlo uspešnu turneju, a mene su ovde linčovali. Prijatelj mi se javio i rekao da je medijski linč. Ja nisam optužena ni za šta. Mene državni organi poput suda i policije nisu potraživali, ni za komentar. Ne zato što sam radila u policiji, tu sam, da odbranim sebe. Htela sam uživo program, nisam se javiljala novinarima. Vrlo sam zadovoljna mojim učešćem u emisiji Novo jutro, ljudi su videli, ako su shvatili šta sam želela da kažem. Došla sam u društvu advokata, jer mi je prijatelj. Posle ovoga ja nemam potrebu da gostujem u drugim emisijama, jer će ispasti da se pravdam. Ja se nikome ne pravdam, nemam zbog čega - dodala je Dušica, a njeno opširnije izlaganje iz pomenute emisije, na temu navoda o prostituciji pročitajte OVDE!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike