Dušica Grabović prvi put o navodima da se bavi prostitucijom: Objasnila snimak koji je isplivao i odnos sa uhapšenim menadžerom

09.04.2022

11:03

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je u emisiju Novo jutro došla u pratnji svog advokata

Dušica Grabović prvi put o navodima da se bavi prostitucijom: Objasnila snimak koji je isplivao i odnos sa uhapšenim menadžerom
frizer_04022019_0008 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ime pevačice Dušice Grabović već danima se provlači u medijima u vezi sa elitnom prostitucijom i akcijom policije koja je pre izvesnog vremena za ovo krivično delo uhapsila 29 ljudi.

Među njima su i nekadašnja misica Slavica Dajana Tripunović, unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić, menadžer i kum Kaje Ostojić, Duško Banjac i drugi.

Dušica je sada, prvi put u jeku ove afere, stala pred kamere pa demantovala ovakve navode u emisiji Novo jutro televizije Pink, gde je došla u pratnji advokata.

 - Nisam imala priliku da predstavim sebe dosad. Napuštanjem policije i inicijativom da napustim državni posao, krenuli su natpisi da sam izgubila posao jer su me pronašli u njivi sa kolegom - počela je pevačica prisećajući se svog prvog posla kao i skandala koji je pratio kada je završila radni odnos.

ATAImages/ M.M.
Dušica Grabović

- Prvo - nikad niko nije izgubio posao zbog toga u MUP-u. Meni je to bilo smešno, ja nisam nikog tužila. Spremila sam porodicu da nakon napuštanja državnog posla ne reaguju burno. Moj otac je umro pre mesec dana, nije se još ohladio, prvi put sam negde došla posle njegove smrti. Ja roditelje nemam, tu sam da odbranim sebe - priča dalje Dušica.

 - Zadnjih 10 godina ne boravim u Srbiji, ja nisam mrava zgazila, nemam mrlju u životu, niko me ne štiti. Svi su pobegli misleći da sam ja kriva za ovo. Širenje laži i neistina bez objašnjenja, ti profili će biti odstranjeni jer ometaju istragu. Mene policija, a ni sud, niko me nije kontaktirao za ovo. Ja sam došla na 40 dana svom ocu. Ja sam pendrek zamenila mikrofonom, bavim se isključivo pevanjem -  priča ona i dodaje da uhapšenog menadžera Duška Banjca poznaje.

 - Upoznali smo se u restoranu, tu je bio sa Kajom Ostojić i pogađao mi je tezge u Hrvatskoj. Na taj način smo bili u kontaktu. Nisam se čula sa tim čovekom tri godine jer nemam razlog. Niko od državnih organa i suda nije me zvao. Ljuban Kovačević me zvao da mi kaže da moram to da sprečim. Ja ne krijem poznanstvo sa Banjcem, ali ko su ljudi koji šire laži? - upitala se ona.

ATAImages/Antonio Ahel
Dušica Grabović

 - Ja kad bih znala ko se time bavi, ja bih rekla. Živim u inostranstvu 10 godina, na srpskoj sceni sam samo da snimim pesmu i gostujem. Bežim, idem, borila sam se za australijsko državljanstvo. Imala sam američku turneju, pričali su da sam kraljica bakšiša, a ja sam tad negovala oca. Zaradila sam sumu na nastupu i plaćala porez. Čula sam za neke koje se bave time, ali kako da uspemo da dokažemo da mi nismo - ističe pevačica.

Dušici je potom u emisiji pušten snimak na kom razgovara sduša izvesnim čovekom, a koji je kada je osvanuo u meidjima pre nekoliko dana napravio pravu buru, jer se pomislilo da upravo sa jednim od klijenata ugovara viđanje za novac.

 - Ja imam poruke iz 2017. godine, nisam osoba koja čisti telefon, kod mene se sve može naći. Probala sam da nađem broj koji me zvao, znam samo da je bilo prošle godine. Možda ćete se iznenaditi, ja sam mu rekla na koga me podseća njegov glas. Zašto je moj glas čist, a nečiji mutiran? Kao što ste čuli, ja sam sve vreme zbunjena. Kad mi je rekao da sam u priči, ja sam mislila na nastup. Razumela sam to kao poziv da pevam na žurki. Ja pevam celu noć, to je moje zanimanje - izjavila je Dušica, a onda se u razgovor uključio i njen advokat.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dušica Grabović

 - Dušica nije optužena od bilo koga. Ono o čemu se nije pisalo je činjenica da se godinama bavi i humanitarnim radom. Ona je meni rekla da ukoliko bi se pisalo o tome ne bi ga tako doživela. Ovaj snimak u pravnom sistemu nije ništa. Vi ste čuli da se ovaj snimak modifikovao, to je prva činjenica da se radi o snimku koji je neupotrebljiv. Javnost bi bila šokirana kad bismo objavili ime osobe sa snimka koja priča -  istakao je njen advokat.

 - Ja dok imam Boga za svedoka, ne plašim se nikog na ovom svetu. Ja se zahvaljujem na svemu Bogu. Sve ovo je jedna nameštaljka. Neko je gledao kada ću ja da sletim i dođem na 40 dana tati. Ja sam bila u šoku. Naravno da nemam veze sa prostitucijom - zaključila je Grabovićeva, koja je, podsetimo, pre nešto više od mesec dana ostala bez oca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike