Đani bio s devojkom iz Dušičinog kataloga? I jedan rođendan slavili zajedno: Žena Slađa zbog nje htela haos da napravi! (FOTO)

09.04.2022

18:07

0

Oko izvesne crnke se bila podigla ogromna prašina pošto su isplivale njene fotografije s folkerom

Đani bio s devojkom iz Dušičinog kataloga? I jedan rođendan slavili zajedno: Žena Slađa zbog nje htela haos da napravi! (FOTO)
Đani ljubavnica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Printscreen Instagram

Zbog devojaka iz kataloga koje navodno rade za Dušicu Grabović u javnosti je nastala velika drama, posebno pošto se pojavila informacija da je jedna od njih, prema pisanju „Kurira", bila s folkerom Radišom Trajkovićem Đanijem. Prašina oko izvesne crnke podigla se još kada je isplivala njena fotografija na kojoj se, prema tadašnjim napisima, ona ljubi s pevačem.

Podsetimo, o toj devojci se pisalo proteklog avgusta, zbog „prizora s Đanijevog rođednana proslavljenog kraj bazena, uz skupu flašu pića". Žurka je, navodil ose, kasnije nastavljena na intimnijem mestu, gde nisu izostai i vreli poljupci, pišu pomenuti mediji.

Radiša Trajković Đani s navodnom ljubavnicom, Printscreen Instagram
 

Inače, još i ranije se pisalo o prisnosti pevača sa ovom devojkom. U javnosti su viđene i njihove zajedničke fotografije još iz 2016. godine, prenosili su bili mediji. Đani akonto ove priče sada nije bio dostupan za komentar, a njegova supruga se nije oglašavala na pozive.

Prošle godine, Slađa je, pošto je bila upitana o spornoj fotografiji koja je kružila, te devojci, a na kraju i poljupcu, za 24sedam tvrdila kako su u pitanju „slike stare 100 godina", ali i, u poznatom stilu, „da će napraviti haos ukoliko ih bude uporedila pa uvidela da je nešto novo po sredi".

Slađana Trajković ATAImages/ Stefan Tomašević
 

Dušica Grabović  

Kada su pomenute dnevne novine objavile da je u velikoj akciji policije raskrinkan lanac i da su uhapšeni Dušan Banjac, Nikola Anđelić i Jovana Jojić, koji se sumnjiče da su podvodili sek*ualne radnice - otvorila se Pandorina kutija iz koje je „iskočila" i pevačica Dušica Grabović.

Tada, došlo se do snimka na kom se, navodno, jasno čuje kako pevačica ugovara se*s s klijentom koji se predstavio kao Nikola iz Švajcarske, a zatim i do fotografija iz Dušičinog kataloga, u kome se nalaze devojke koje su u ovoj akciji pripadnika MUP već saslušane. Devojke koje su privedene u operativnoj akciji platiće novčanu kaznu, koja će tek stići na njihovu adresu, u iznosu od 50.000 do 100.000 dinara.

Dušica Grabović ATAImages/ M.M.
 

Dušica je, prema dokaznom materijalu priloženom od strane jednog klijenta koji je od nje tražio prostitutke, fotografije slala preko aplikacija Vajber i Vocap. Pre nego što je dostavila ponudu atraktivnih devojka koje pružaju ove usluge, pevačica je s klijentom, navodi se zatim, obavila razgovor u trajanju od pet minuta, što se vidi iz poruke, a što je protumačeno kao „razgovor s nekim u koga je imala poverenja i s kim se dobro poznavala".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike