Znao je da će mu se zdravstveno stanje pogoršati: Brus Vilis rasprodao imovinu u vrednosti od 65 miliona dolara!

11.04.2022

17:40

0

Autor: Marija Mitić

Glumčevi prijatelji otkrili nove detalje u vezi sa njegovom bolešću

Znao je da će mu se zdravstveno stanje pogoršati: Brus Vilis rasprodao imovinu u vrednosti od 65 miliona dolara!
profimedia-0674284771 - Copyright Profimedia

Slavnom glumcu Brusu Vilisu dijagnostikovan je poremećaj pamćenja, afazija, zbog čega nikada više neće moći da glumi. Holivud pa i čitav svet šokiran je ovim saznanjem, a u javnosti stalno isplivavaju nove pojedinosti.

Kako su otkrili glumčevi prijatelji, on se već duo pripremao za napredak bolesti, odnosno pogoršanje svog stanja, pa je tako rasprodao imovinu u vrednosti od 65 miliona dolara!

 - Brus se već dugo priprema za ovaj trenutak. Znao je da će mu se zdravstveno stanje pogoršati i da će doći vreme kada njegova zarada neće biti tako velika kao nekad. Takođe, znao je i da mu brojna imanja i stanovi neće biti potrebni i da će umesto toga morati da živi u sigurnom porodičnom okruženju - rekao je izvor za Six Page i dodao:

Profimedia
Brus Vilis

 - S obzirom na to da je prodao većinu svoje imovine u zadnjih nekoliko godina, očito je da se već godinama pripremao na to da će morati da pojednostavi svoj život - priznao je izvor.

Inače glumac je 2018. godine prodao luksuzni penthaus koji se nalazi pored Central Parka u Njujorku, po ceni od 17,7 miliona dolara. Zatim, su 2019. Vilis i njegova supruga prodali svoje imanje u Vestčesteru za 7,66 miliona dolara. Nakon toga, prodao je imanje na ostrvima Terks i Kejkos za 27 miliona dolara.

Glumac je tada objasnio navodne razloge prodaje imovine.

Profimedia
Brus Vilis

- Jedini razlog zašto odustajemo od toga je taj što smo tako daleko od naše porodice u Kaliforniji, zbog čega smo odlučili da se vratimo na zapadnu obalu i tamo osnujemo svoj dom - rekao je Vilis koji je nešto kasnije dao 9,8 miliona dolara za novu vilu u Kaliforniji.

Podsetimo, Vilisova porodica, uključujući njegovu suprugu Emu, bivšu suprugu Demi Mur i pet kćeri Rumer, Skaut, Talulu, Mejbel Rej i Evelin, početkom aprila objavili su zajedničko saopštenje putem Instagrama u kojem se navodi da holivudska zvezda proživljava zdravstvene probleme odnosno da mu je dijagnostikovana afazija, što utiče na njegovu komunikaciju, govor i pamćenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike