Brus Vilis ima 24 godine mlađu ženu: Svi znaju da mu je bivša Demi Mur, a ovako izgleda glumčeva sadašnja supruga

31.03.2022

16:25

0

Par je 13 godina u braku, dobili su dvoje dece, a trenutno prolaze kroz veoma težak period zbog toga što je glumcu dijagnostifikovana afazija

Brus Vilis ima 24 godine mlađu ženu: Svi znaju da mu je bivša Demi Mur, a ovako izgleda glumčeva sadašnja supruga
profimedia-0153320220 - Copyright Profimedia

Prva supruga Brusa Vilisa je proslavljena glumica Demi Mur. Njih dvoje su bili 13 godina u braku, a kada se ljubav ugasila nastavili su da neguju prijateljski odnos. Ono što malo ko zna jeste ko je posle Demi ukrao glumčevo srce.

Profimedia
Demi Mur, Brus Vilis

 

U pitanju je Ema Heming Vilis s kojom je u braku još od 2009. godine. Ona je 24 godine mlađa od svog supruga Brusa, a upoznali su se još 2007. godine. Uprkos ovolikom generacijskom jazu, par je zajedno već 13 godina.

U braku su dobili dvoje dece Mebe i Eveli Pen sa kojima uživaju. Ema je Brusov veliki oslonac, a par trenutno prolazi kroz težak period, jer je Brusu dijagnostikovana afazija. 

 

 

Ema je inače, na svom Instagramu podelila potresnu vest da se njen suprug povlači iz glume zbog ovog oblika demencije, a njen mladolik izgled privukao je pažnju javnosti.

Brusova supruga bavi se modelingom još od devedesetih, a nosila je revije u Njujorku, Parizu i Milanu za Karla Lagerfelda, Šanel, Valentino, Ralf Loren, Đorđo Armani, Emanuel Ungaro, Dior i Victoria's Secret.

Inače, bivša i sadašnja Vilisova supruga, Demi i Ema su jako bliske, a svi su zajedno bili u karantinu usred pandemije 2020. 

Demi Mur je takođe svom bivšem partneru velika podrška u borbi sa afazijom, a nedavno mu je čestitala i rođendan putem Instagrama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

- Srećan rođendan, Brus! Zahvalna sam za ovu našu „mešanu“ porodicu - napisala je ona na Instagramu i ostavila srce pored fotografije iz kuhinje.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike