Kolega Brusa Vilisa o glumčevom stanju: Dugo se mučio, iznutra je venuo, a drugima je bio „momak za sve" (FOTO)

01.04.2022

06:00

2

Kako je objasnio, niko nije mogao ni da posumnja koliko mu je u stvari narušeno zdravlje

Kolega Brusa Vilisa o glumčevom stanju: Dugo se mučio, iznutra je venuo, a drugima je bio „momak za sve" (FOTO)
Brus Vilis - Copyright Profimedia

Producent i glumac Rob Gou, najpoznatiji po ostvarenjima „Billionaire Boys Club", te „Mom and Dad", ostao je u šoku pošto je saznao da je Brusu Vilisu dijagnostikovana afazija - jezički poremećaj uzrokovan oštećenjem u određenoj oblasti mozga koja kontroliše izražavanje i razumevanje jezika.

On je na društvenim mrežama, a onda i za strane medije istakao koliko je srećan što je bio u prilici da radi rame uz rame s njim, naglasivši kako niko ništa nije mogao ni da posumnja, jer Vilis o tome nije govorio. Poslednji put su sarađivali proteklog novembra, dok su radili na ostvarenju „American Siege".

- Čovek je legenda. Samo to što sam bio u njegovom prisustvu je za mene velika stvar. Kada sam saznao sa čime se bori i da će mu to biti jedna od poslednjih rola... Čast mi je što sam imao tu priliku da sarađujemo. Mnogo sam naučio od njega - rekao je Rob za „People", pa dodao kako je Brus, iako se mučio, uvek bio tu za sve.

Rob Gou, Instagram screenshot / robg
 

- Imao je tu moć da se naprosto uključi tačno onda kad treba. Tako da, niko nije mogao ni da posumnja da se nešto događa, on o tome nije pričao. Pomagao je i meni i drugima, za sve je bio tu, a u sebi se toliko borio - istakao je glumac.

- Delio je savete... U sekundi. To mnogo znači.

Podsetimo, porodica poznatog glumca je u zvaničnom saopštenju potvrdila da mu je ustanovljena afazija, a onda i objasnila kako to utiče na njegove kognitivne sposobnosti.

- Naš voljeni Brus ima zdravstvenih problema. Nedavno mu je dijagnostikovana afazija koja je uticala na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog posledica bolesti Brus je odlučio da se povuče i stavi tačku na karijeru koja mu je mnogo značila... - piše, između ostalog, u saopštenju koje su potpisale Vilisova sadašnja i bivša supruga, kao i njegova deca.

Brus Vilis Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike