Prve fotografije Brusa Vilisa posle vesti o teškoj bolesti: Sa suprugom na omiljenom mestu (FOTO)

07.04.2022

15:17

0

Porodica glumca je pre nedelju dana obavestila javnost o njegovoj borbi

Prve fotografije Brusa Vilisa posle vesti o teškoj bolesti: Sa suprugom na omiljenom mestu (FOTO)
Brus Vilis - Copyright Profimedia

Glumac Brus Vilis vodi bitku sa afazijom, zbog čega je odlučio da se povuče iz glume. Nedelju dana nakon što je objavljena vest koja je rastužila njegove fanove, stiglo je nešto što ih je obradovalo.

Naime, glumčeva supruga Ema je na svom nalogu na Instagramu objavila prizore šetnje sa njim, tokom vedrog prolećnog dana. Ali, to nije sve. 

Profimedia
 

Ona je podelila i fotografije sa izleta na kojem su njen suprug i ona sedeli na drvetu, a koje je napravila njihova ćerka.

- Mama i tata na svom omiljenom mestu - pisalo je u opisu.

Kako se navodi, svi su usredsređeni na to da podele što lepših trenutaka sa glumcem, a Ema je posebno zahvalna na tome što ima decu sa Brusom.

Podsetimo, Vilisova porodica, uključujući njegovu suprugu Emu, bivšu suprugu Demi Mur i pet kćeri Rumer, Skaut, Talulu, Mejbel Rej i Evelin, prošle nedelje objavili su zajedničko saopštenje putem Instagrama u kojem se navodi da holivudska zvezda proživljava neke zdravstvene probleme i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti.

Profimedia
 

Klinika "Mayo" definiše afaziju kao stanje koje utiče na sposobnost komuniciranja koje može da utiče na govor, kao i na način na koji pišete i razumete govorni i pisani jezik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike