Bitno da je nekad bilo lepo! Isplivao snimak iz Zvezda Granda: Bosanac svira za JK, Marija lomi čaše, Bekuta ga kiti parama (VIDEO)

06.04.2022

04:55

0

Ovo je pravi dokaz da osim što publiku razgale svojim slatkim smicalicama, umeju i sami dobro da se zabave

Bitno da je nekad bilo lepo! Isplivao snimak iz Zvezda Granda: Bosanac svira za JK, Marija lomi čaše, Bekuta ga kiti parama (VIDEO)
grand - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Iako u studiju prave haos i često se svađaju, iza kamera, u bekstejdžu atmosfera među članovima stručnog žirija „Zvezda Granda“ je kao na slavlju. Tu je smeha, igre, pesme, dobrog druženja i šala. 

Na fan stranici Jelene Karleuše pojavio se snimak od prethodne sezone pomenutog šou programa na kom se vidi kakva atmosfera vlada iza kamera. Dragan Stojković Bosanac je svirao za JK, a Mariji Šerifović je baš pogodio žicu, pa je od radosti lomila čaše.

 

Ana Bekuta je kitila kolegu bakšišom, a Mira Škorić je pala u sevdah i aplaudirala dok se ispred nje odvijala prava predstava. 

Pevači su pali u potpuni sevdah i uživali uz veliki hit Mire Škorić „Mila majko šalji me na vodu“. Ovo je pravi dokaz da osim što publiku razgale svojim slatkim smicalicama, umeju i sami dobro da se zabave. 

Ovaj snimak je pokazatelj koliko članovi žirija zapravo zabavljaju, a ovo je sigurno jedan od onih trenutaka kada kažemo da je stih pesme Ane Nikolić „Bitno da je nekad bilo lepo“, pun pogodak. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike