Posle mnogo vremena Mili progovorio o duetu sa Karleušom: Sa njom se ne družim privatno

12.03.2022

18:58

1

Autor: Marija Mitić

Posle dugogodišnje saradnje sa Cecom, oprobao se i u saradnji sa njenom ljutom rivalkom

Posle mnogo vremena Mili progovorio o duetu sa Karleušom: Sa njom se ne družim privatno
Aleksandar Milić Mili ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kompozitor Aleksandar Milić Mili, a od nedavno i direktor Grand produkcije, dugo godina sarađivao je sa Svetlanom Ražnatović. Po završetku saradnje, što se dogodilo pre nekoliko godina, autor je čak snimio duet sa njenom ljutom rivalkom Jelenom Karleušom - pesmu "Marihuana", što je izazvalo brojne komentre.

Gostujući u emsiji Sceniranje, Mili je prokomentarisao saradnju sa JK, ali i samu pesmu "Marihuana" i poruku koju nosi.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandar Milić Mili

- Ja sam iz skroz drugog motiva krenuo da radim tu pesmu. Probali smo pre toga par izvođača, ali smo na kraju izabrali Jelenu. Ta pesma uopšte nije rađena da bi bila hit ili da bi se dodvorila nekom. Ja sam tu pesmu radio samo iz jednog razloga. Ono na šta reaguje puno ljudi, sigurno ima nešto u sebi. Znači da li je to umetnost ili nije, sve što ima nešto vredno u sebi je jedan deo umetnosti. Neko kad se bavi takvim poslom treba da oslikava stvarnost u kojoj se nalazi. Ja sam napravio tu pesmu, prvo jer smatram da treba legalizovati marihuanu u našoj zemlji, a drugo da oslikam društvo u kome živim - rekao je Mili i dodao da se skoro ni sa kim sa estrade ne druži privatno, pa ni sa Jelenom.

- Mi nikada nismo imali privatan odnos. Ja nemam takva privatna estradna druženja, imam ljude koje volim. Ljudi sa kojima najviše provodim vremena su muzičari, producenti, programeri i ja se sa njima družim i idem na more recimo. Mada nikada nisam otputovao sa nekim sa estrade - istakao je Mili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike