Karleušin stajling na glasanju sve je zadivio: Evo koliko je koštala elegantna bela kombinaciju (FOTO)

04.04.2022

16:07

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica se odlučila za komade poznatih brendova, ali i domaćih kreatora

Karleušin stajling na glasanju sve je zadivio: Evo koliko je koštala elegantna bela kombinaciju (FOTO)
karleusa_glasanje_03042022_0052 - Copyright ATAImages/ A.A.

Jelena Karleuša je svojim jučerašnjim pojavljivanjem i stajlingom u kojem je otišla na glasanje za predsednika Srbije i republički parlament bacila sve drugo u senku. Pevačica se, naime, pojavila u beloj odevnoj kombinaciji, kao prava dama, sa prefinjenim šeširom i mrežicom preko očiju.

Iako se mnogima činilo da je preterala ovakvim elegantnim odabirom, Jelena je samo sledila uzor poznatih dama sveta kada je reč o ovakvim i sličnim prilikama, a i od nje smo navikli da nas iznenađuje svakim pojavljivanjem u javnosti, pa je tako bilo i ovog puta.

Kada je reč o JK, poznato je da se ona oblači po poslednjoj modi i kupuje "krpice" svetski poznatih brendova, međutim, neretko se opredeli i za domaće, odnosno regionalne kreatore.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša na glasanju

Tako se i ovog puta Jelena odlučila za kaput poznate modne dizajnerke iz Novog Pazara, za koji je istakla da joj je jedan od omiljenih. U pitanju je beli kaput sa naglašenim naramenicama, ravnog kroja i s kaišem oko struka, a kako smo saznali, njegova cena je 350 evra, odnosno 41.197 dinara.

Osim njega, pevačica je na sebi imala sandale brenda "Mach and Mach", oivičene cirkonima i izrađene od PVC materijala, a cena ovog modela na zvaničnom sajtu je 1.012 evra, odnosno 119.117 dinara.

Budući da baš ovakav model zasada ne postoji na zvaničnom sajtu, moguće je da su sandale koje je Jelena ponela izrađene specijalno po njenoj želji, a za takve, personalizovane komade cena samo može biti viša.

Ono što je privuklo najveću pažnju, posebno kod devojaka, jeste zanimljivi šešir sa mrežicom na kojoj su cirkoni, koji je JK ponela na glasanju. Reč je takođe o poznatoj kreatorki šešira iz Beograda, a cena za ovakav komad u beloj boji iznosi 14.000 dinara.

Dakle, kada uzmemo u obzir kaput, sandale i kapu, ne računajući haljinu koju je imala na sebi, Karleuša je za ovaj stajling izdvojila nešto više od 174.000 dinara.

Podsećanja radi, u anketi sprovedenoj na našem portalu, Jelena Karleuša izglasana je kao najbolje obučena poznata dama viđena na jučerašnjim izborima. Odnela je pobedu sa 53 odsto glasova, dok su se u ovoj konkurenciji našle Ceca i Anastasija Ražnatović, Goca Šaulić, Goga Sekulić i druge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike