Čupala sam kosu s glave, ucenjivala me je: Mira Škorić o nepoznatim detaljima saradnje sa Marinom Tucaković

28.03.2022

16:34

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je sada posvećena vežbanju sa mladim talentima u "Zvedama Granda", a otvorila je i školu pevanja

Čupala sam kosu s glave, ucenjivala me je: Mira Škorić o nepoznatim detaljima saradnje sa Marinom Tucaković
ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Mira Škorić dugo je već angažovana iza kulisa u takmičenju "Zvezda Granda" gde u studiju radi sa kandidatima. Osim što je posvećena vežbanju sa mladim talentima, Mira je otvorila i školu pevanja.

- Da hoću da govorim ko zna, a ko ne zna da peva sedela bih u žiriju "Zvezda Granda". Ja radim jedan mnogo zahtevniji, lepši posao, to je studijski posao, sa producentom Zoranom Beočaninom i još jednim ozbiljnim producentom otvorila sam školu pevanja. Ja sam muzički obrazovana i to moram da napomenem jer mi je muka od ovih folerskih lažnih muzičkih, srednjih, akademija u Bangladešu završenih… Ja se bavim produkcijom vokala i samom interpretacijom i tu niko ne može da mi stane na crtu - kae pevačica i osvrće se na nagrade koje je dobila kao i današnje muzičke festivale.

G.G./ATAImages
Mira Škorić

- Kroz moju karijeru sve moguće nagrade za interpretaciju ja sam dobila, a moje pesme nisu pobedile jer su svi festivali namešteni - priča pevačica i priseća se kako nije želela da snimi jedan od svojih najvećih hitova, pesmu "Zašto nosiš prsten moj", koji je za nju napisala Marina Tucaković.

ATAImages/ A.A.
Marina Tucaković

- Pesmu „Zašto nosiš prsten moj“ ja nisam htela. Čupala sam kosu s glave, nisam želela da snimim tu pesmu, nije mi se dopala. Marina me je tada ucenila. Rekla je: "Ako nećes tu pesmu da snimiš onda onda nećeš dobiti ni jednu". Marina je bila ozbiljno rigorozna i ja sam otpevala tu pesmu. Čudan je spoj aranžmana teksta, mene, ja sam već krenula sa to nekom kožom i to se ljudima dopalo. Tada je krenuo taj moj put promene saunda i svega. Slušala sam Braju, Zlaju, Marinu i Futu i pratili smo taj pravac koji se ljudima jako dopao, imala sam pomerene aranžmane i tekstove… Sa Dejanom Milićevićem sam imala pomerene spotove - ispričala je Mira za Alo.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti