Karleuša je Zorji rekla da neće biti zvezda, pa promenila mišljenje: Zvezda "Granda" otkrila da li bi pristala da snime duet!

22.03.2022

07:45

0

Mlada pevačica je za 24sedam odreagovala na komentare koje je JK imala u poslednje vreme o njoj

Karleuša je Zorji rekla da neće biti zvezda, pa promenila mišljenje: Zvezda "Granda" otkrila da li bi pristala da snime duet!
zorja karleusa - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/ATA Images

Zorja Pajić je zauzela treće mesto u finalu "Pesme za Evroviziju '22". Polagala je velike nade da će svojom numerom "Zorja", otići u Torino, ali to što nije pobedila je nije demotivisalo.

Ona nastavlja dalje, a sada kad je prošlo neko vreme od festivala, za naš portal je otkrila kako gleda na svoje učešće i da li su joj se slegli utisci.

- Na sve to gledam sa osmehom na licu, jer sam jako srećna šta smo postigli, koliko smo radili i koliko nam je bilo lepo u svemu ovome. Uživali smo u procesu samog pravljenja pesme, organizovanja svega da izgleda kako jeste i hvala svim divnim ljudima. Zadovoljna sam jer smo pokazali da možemo da napravimo ovako nešto i sada samo idemo napred - rekla je Zorja za 24sedam.

Skandali i sve što se dešavalo pre, tokom i posle festivala mladu pevačicu ne zanima.

- Kad god je u pitanju neki veliki događaj, postoje razna dešavanja, bilo pozitivna ili negativna. Ja ništa o tome ne znam, pa ne mogu ni da komentarišem - iskrena je Zorja.

Poznato je da se Zorja proslavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Tada je u žiriju sedela Jelena Karleuša, a jedan njen komentar ova pevačica nikada neće zaboraviti.

Naime, njoj je JK svojevremeno rekla da od nje "nikada neće biti ništa i da je svakoga čuda tri dana dosta". Očigledno ju je Zorja demantovala, te je tako Karleuša nedavno izjavila da, iako ne misli da je njena pesma bila za Evroviziju, smatra da je najbolje pevala na festivalu.

24sedam
 

Takođe, pred nastup na "Music Week-u", Jelena je istakla da bi snimila i duet sa Zorjom. Međutim, da li bi, posle svega, Pajićeva ukrstila glasove sa njom?

- Hvala joj na tom komentaru i pohvali. Kada bi se zaista desilo da se napravi pesma koja je adekvatna za naš duet, što da ne. Ja sam uvek za dobru muziku, pesmu, provod, pa ako bude prilike, rado - zaključila je Zorja za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike