Biljana Sečivanović posle suđenja o podeli imovine: Izjave bivše žene mog muža su laž, dokazaću sve na sudu

04.04.2022

11:59

0

Pevačica ne krije da je šokirana što mora da se bori za ono što je njeno

Biljana Sečivanović posle suđenja o podeli imovine: Izjave bivše žene mog muža su laž, dokazaću sve na sudu
biljana_secivanovic_04042022_002 - Copyright G.G./ATAImages

Pevačica Biljana Sečivanović danas je imala zakazano saslušanje u Višem sudu u Beogradu povodom raspodele imovine koju je njen suprug Aleksandar Nedić stekao za vreme bračne zajednice sa sada već bivšom ženom Danijelom. 

Pevačica i njen muž danas su došli u Palatu Pravde gde je pred Višim sudom u Beogradu trebalo da da izjavu u svojstvu svedoka, ali zbog neplaniranih problema suđenje je odloženo.

G.G./ATAImages
Biljana Sečivanović ispred Palate Pravde

 

I dok Aleksandrova bivša „deo koji joj po zakonu i pripada", Sečivanovićeva ne krije da je šokirana činjenicom da „sad mora da dokazuje da je nešto što je njeno, zaista njeno".

ATAImages/Antonio Ahel
Biljana Sečivanović

 

Posle današnjeg pojavljivanja u Višem sudu u Beogradu, Biljana se oglasila i istakla da će laži suprugove bivše partnerke dokazati.

- U dogovoru sa mojim advokatom Milisavom Jovanovskim se obraćam u vezi sa suđenjem koje je trebalo danas da se održi; Zbog bolesti sudije, suđenje a tako i moje svedočenje je odloženo za oktobar. Mogu samo reći da su izjave potpuna besmislica i laž što ćemo na sudu i dokazati. Razlog zbog koga je izbacila optužbe u medije je samo njoj poznat. Posle moga iskaza na sudu dobićete detaljnije informacije. Unapred hvala na razumevanju - rekla je ona u izjavi za medije. 

Podsetimo, ekipa portala 24sedam je kontaktirala pevačicu povodom informacija koje su isplivale u javnost, a koji se tiču raspodele imovine, a Bilja nam je tada do detalja ispričala sve sporne činjenice. 

- Gospođa se drži samo onog papirološkog razvoda, a svim silama se trudila da ne dođe do njega tako brzo. Razvlačila je i brakorazvodnu parnicu, starateljstvo nad detetom, pošto je devojčica bila maloletna. Ona se u iskazima pominje zato što živi sa nama, a sin ne. Zato nikako ne mogu da ga stavim u kontekst - počela je Biljana za naš portal, pa nastavila o tome zašto Acin sin ipak ne živi sa njima.  

 

- Naravno, on je bio pozvan, kuća je sagrađena tako da može da živi na spratu, ali on to nije želeo, pa je odbio. Tako da, to nije naša greška. Mi smo kuću gradili sa namerom da nam sva deca budu zajedno - objasnila je, pa se dotakla početka velike ljubavi sa svojim izabranikom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike