Bilja Sečivanović posle dva venčanja konačno otišla na medeni mesec: U ovom raju retko ko od poznatih uživa (FOTO/VIDEO)

28.03.2022

11:18

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se za Aleksandra Nedića udala prošlog leta

Bilja Sečivanović posle dva venčanja konačno otišla na medeni mesec: U ovom raju retko ko od poznatih uživa (FOTO/VIDEO)
biljana sečivanović (1) - Copyright Instagram_biljanasecivanovic

Folk pevačica Biljana Sečivanović i njen izabranik Aleksandar Nedić otputovali su na medeni mesec u Dominikansku republiku. Par se odlučio za ovu egzotičnu destinaciju, odakle deo atmosfere redovno prenose pratiocima na Instagramu, gde se jasno vidi koliko uživaju.

Kako priča izvor blizak poznatom paru, Aleksandar se potrudio da pripredi svojoj izabranici putovanje iz snova, a čini se da mu je to i pošlo za rukom.

Inače, par je prošlog leta organizovao svadbeno veselje, ali zbog situacije sa pandemijom, oni su tek sada odlučili da otputuju na ljubavno putovanje.

Pevačicu nakon povratka u Srbiju čekaju pune ruke posla. Kako je otkrila, svoju publiku obradovaće novom pesma pod nazivom "Bože daj".

- Pesma je drugačija, pravi narodnjak... Nisam još takvu pesmu snimila... Mislim da je ona upravo ono što publika očekuje od mene - izjavila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike