Viki Miljković otkrila koliko je Taške romantičan, progovorila i o biznisu: Prodaja nekretnina fantastično ide

27.03.2022

14:38

0

Pevačica kaže da je ovaj biznis i te kako isplativ, ako se voli i ulaže u njega, a ona i njen suprugu obožavaju svoj novi posao

Viki Miljković otkrila koliko je Taške romantičan, progovorila i o biznisu: Prodaja nekretnina fantastično ide
Viki Miljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Viki Miljković imala je nastup u inostranstvu, a sa osmehom na licu je sletela na beogradski aerodrom, gde ju je ekipa 24sedam spremno dočekala.

Kako je objasnila razlog njene sreće je odlično odrađen nastup, ali i to što je njenom suprugu sinoć bio rođendan.

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki i Taške

 

- Taške je juče proslavio rođendan na sceni, nije očekivao da ću to da najavim, ja sam mu čestitala tačno u ponoć, cela sala mu je aplaudirala, ja sam rekla da sa publikom zajedno i plačemo, i tugujemo, i veselimo se, to je nešto što ja volim, da ga uveseljam. 

Zvaničnog poklona kako kaže nije bilo, organizovali su jednu romantičnu večeru, a potom otkrila i anegdotu kada je poželela da mu priredi iznenađenje. 

24sedam
Viki Miljković

 

- Poklon, mi smo danas zakazali posebnu večeru, idemo da sačekamo Andriju, jer ima turnir, neću vam reći koje je mesto. Ja sam htela da mu kupim nešto, rekla sam mu da bira, on je tražio da kupio poklon meni, parfem je izabrao. Ja ne volim da delim privatne detalje, ali meni je bilo posebno i drago. 

Pevačica i njen suprug su tokom pandemije koronavirusa otpočeli i novi biznis, koji je dobio zadovoljavajuću notu.

24sedam
Viki Miljković

 

- Prodaja stanova, nekretnina, fantastično ide, Beograd na vodi je mesto za koje su svi u Evropi čuli. Radujem se tome, što tako nešto imamo u Srbiji, mnogi sad ljudi iz Švedske, Švajcarske žele da kupe sebi stan, to je fantastičan projekat - kazala je Viki za 24sedam i kaže da je ovaj biznis i te kako isplativ, ako se voli i ulaže u njega.

- Svaki biznis je isplativ, samo je pitanje koliko mu se predaš, to nije još uvek nešto isplativo, ali Taške i ja imamo sreću što radimo ono što volimo, to je zaista velika sreća. 

Ceo intervju sa Viki Miljković pogledajte u nastavku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike