Karleuša pozvana na saslušanje u Tužilaštvo: Konačno će progovoriti o prijavi za nasilje protiv Tošića

24.03.2022

13:37

0

Rasprava izmeđuz pevačice i njenog supruga dogodila se 7. januara, na Božić

Karleuša pozvana na saslušanje u Tužilaštvo: Konačno će progovoriti o prijavi za nasilje protiv Tošića
jelena karleuša (2) - Copyright 24sedam/Danica Božović

O porodičnoj drami pevačice Jelene Karleuše i Duška Tošića koja se dogodila 7. januara, na Božić i dalje se polemiše, a prema saznanjima Kurira, pevačica bi trebalo sutra da bude saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu koje joj je uputilo poziv da dođe i izjasni se o prijavi koju je podnela protiv muža.

Prema rečima izvora, ona bi trebalo u svojstvu oštećene da da iskaz o tome šta se u njenom porodičnom domu dogodilo na Božić, 7. januara ove godine, kada je supruga Duška Tošića prijavila za nasilje u porodici.

24sedam
Jelena Karleuša

 

Inače, Tošić je istog dana saslušan u policiji, kao i Karleušina tetka i brat i tom prilikom istakao da nisu tačni navodi da je bio nasilan prema supruzi. Tada mu je izrečena zabrana prilaska od 48 sati, a po isteku, bivši fudbaler je dobio još 30 dana. 

Tošic je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac u kojoj je toga dao dao izjavu u svojstvu građanina, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

- Kao što možete da vidite da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene - napisao je Tošić povodom ove situacije na Instagramu. 

24sedam/Danica Božović
Jelena Karleuša

 

Inače, Karleuša je nedavno za 24sedam prvi put progovorila o odnosu sa suprugom i istakla da je među njima sve u najboljem redu

- Sa Duškom? Sa njim je uvek sve bilo okej, je l' nešto nije bilo? Ja sam uvek tako tvrdila, ali sad imam i potvrdu. Sve je okej sa Duškom - zaključila je Jelena.

Podsetimo, pevačica je na Božić iz vile na Dedinju pozvala policiju. Međutim, kada je patrola stigla, ona je navodno odbila da ode na lekarski pregled, ali i da ode u stanicu policije da da izjavu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike