Sečivanovićeva o imanju, bivšoj ženi svog supruga i šokovima koje doživljavala od nje! Otvorila dušu pred odlazak na sud

02.04.2022

11:50

3

Biljana i Danijela će se sastasti u Višem sudu u Beogradu, u ponedeljak. Pevačica dolazi kao svedok

Sečivanovićeva o imanju, bivšoj ženi svog supruga i šokovima koje doživljavala od nje! Otvorila dušu pred odlazak na sud
milica_jokic_16092021_0059 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kuća u kojoj pevačica Biljana Sečivanović živi sa suprugom trenutno je jedna od glavnih tema razgovora, kako se u medijima pojavila informacija da se u ponedeljak nastavlja postupak raspodele imovine koju je Aleksandar Nedić stekao za vreme trajanja bračne zajednice sa sada bivšom ženom, Danijelom.

Bilja će se pojaviti kao svedok, dok Danijela traži „deo koji joj po zakonu i pripada", istakla je za „Kurir". Ovim povodom, ekipa 24sedam stupila je u kontakt sa Sečivanovićevom, koja nije skrivala koliko je šokirana činjenicom da „sad mora da dokazuje da je nešto što je njeno, zaista njeno".

- Gospođa se drži samo onog papirološkog razvoda, a svim silama se trudila da ne dođe do njega tako brzo. Razvlačila je i brakorazvodnu parnicu, starateljstvo nad detetom, pošto je devojčica bila maloletna. Ona se u iskazima pominje zato što živi sa nama, a sin ne. Zato nikako ne mogu da ga stavim u kontekst - počela je Biljana za 24sedam, pa nastavila o tome zašto Acin sin ipak ne živi sa njima.  

 

 

- Naravno, on je bio pozvan, kuća je sagrađena tako da može da živi na spratu, ali on to nije želeo, pa je odbio. Tako da, to nije naša greška. Mi smo kuću gradili sa namerom da nam sva deca budu zajedno - objasnila je, pa se dotakla početka velike ljubavi sa svojim izabranikom.

Novi početak

- On je iz kuće izašao krajem 2015, imao je neki život pre mene. Upoznala sam ga, prvo smo bili prijatelji, posle smo ušli u vezu koju ja nisam obelodanila jer, znate kako, nijedna veza u početku nije stabilna. Pritom, znala sam da ima problem sa razvodom od supruge, da se trudio da viđa decu i bude u komunikaciji sa njima, dobrim odnosima, ali ona je uvek pravila neke probleme - rekla je, ali se nije tu i zaustavila:

- Prijavljivala je u policiji za pokušaj ubistva, za razne nebulozne stvari, „natovarila" nam je raciju u kuću, lažne dojave... Na svaki način je pokušala da nam napakosti. Da nas razdvoji. Ona nema više komunikaciju sa suprugom jer posle svih tih takvih trauma... Ni sa ćerkom nema, jer je toliko problema napravila i svom rođenom detetu - tvrdi ona.  

- Meni je to neshvatljivo, raskol je napravila između sina i ćerke, ne govore. Ona može da se hvata za sve i svašta, sud će dokaže. Mi imamo dokaze. Imamo i ljude koji su bili tu kada se kuća gradila, vidim da pominje da sam rekla kako sam bila zadovoljna kad sam videla kuću kako izgleda. Naravno, videla sam je kad se gradila, ali ne možete da se uselite u kuću koja nije završena - konstatovala je.

 

 

- Bila sam zadovoljna finalnim izgledom, kad se završila. Onaj ko je dolazio i donosio majstorima piće, kuvao kafu, spremao kolače, ručakove, taj je i dolazio ovde. Moja sestra i ja. A Aca je živeo sa mnom u mom stanu. Nismo mogli da pređemo u kuću koja nije gotova - ponovila je pevačica.

Uložila sam sve!

- On je izašao iz njene kuće, odnosno njenog oca, gde su oni živeli zajedno, koju je on renovirao od poda do plafona. Sve je razbijao i uložio ogroman novac tamo i ostavio sve njoj i njenom ocu. Izašao je sa jednom koferom i sa mnom krenuo iz početka. Ovde sam ja uložila sav svoj ušteđeni novac, trud, trad, ono što mi je majka pomogla i što sam skupljala godinama. Vredno sam i dosta radila. Radim i dan-danas. Zarađujem solidan novac i sve što zaradim, ulažem u tu kuću. Mi smo sve završili. Sprat je ostao nedovršen, ali Bože moj. Tek ćemo da stičemo i da radimo - pozitivna je Bilja.

Sa njom ne može normalno da se priča

- Znam da su to neki „zadnji trzaji". Ona je imala mogućnost da se na normalan način razvede od svog supruga i da se postavi u neki normalan, da kažem, stav prema deci i njemu. Kamo sreće da imaju normalan odnos... Da mogu da se čuju oko dece, ipak su godine života iza njih. Prosto, sa njom ne može normalno da se komunicira i onda je bolje ne komunicirati - dodala je.  

- To svi znaju. U policiju joj je zabranjeno više da dolazi, da se žali, prijavljuje, jer su ljudi videli da nema smisla. Socijalna služba isto, koja je izlazila na teren da vidi gde, šta, kako, dok je bilo oko starateljstva. Neprijatna je to situacija. Nikad u životu nisam bila na sudu i sad moram da dokazujem da je nešto moje i suprugovo, što je naše, a hoće neko da vam uzme. Ni jedan jedini dinar gospođa nije uložila u ovo ovde. Niti u plac, niti u kuću - zaključila je Bilja u razgovoru za 24sedam.

 

 

Podsetimo, u ponedeljak se pred Višim sudom u Beogradu nastavlja postupak radi raspodele imovine stečene za vreme trajanja bračne zajednice između sada bivših supružnika Danijele i Aleksandra Nedića, dok se pevačica Biljana Sečivanović pojavljuje kao svedok.

Sporan je plac na kome se nalazi kuća u kojoj sada žive pevačka zvezda i njen muž, kupljen 2016. godine, napominje „Kurir", kom je Danijela potvrdila kako „neće odustati dok ne dobije ono što joj i pripada".

- Tužila sam bivšeg supruga za podelu bračne imovine. Tražim svoj deo koji mi po zakonu i pripada. Sve smo zajedno stekli tokom 27 godina zajedničkog života. Teško sam podnela sve to što mi se desilo i samu činjenicu da mi se porodica rasturila zbog Biljane. Ona će takođe da bude na sudu. U medijima sam videla da je rekla kako je plac već bio kupljen, a kuća sagrađena i da kad je ona došla nije imala nijednu zamerku. Videćemo šta će reći u ponedeljak - rekla je Danijela za pomenute medije, pa iz svog ugla pokrenula priču o razvodu.

To je njegov izbor!

- Mi smo bračnu zajednicu prekinuli 2018. godine tačno 9. januara. Tada je on napustio dom zbog Biljane. Sumnjala sam određeno vreme da su zajedno, ali više nema smisla pričati o tome. To je njegov izbor ja mu želim svu sreću ovog sveta. Imamo dvoje dece i najviše me boli što se pominje samo ćerka ne pominje se sin, a mi ih imamo dvoje - izjavila je, pa dodala kako nema komunikaciju s Aleksandrom, sada suprugom Bilje Sečivanović.

Svadba Bijane Sečivanović i Aleksandra Nedića ATAImages/A. A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike